Momenteel wordt er gewerkt aan een nieuw assortiment en worden er dagelijks nieuwe producten toegevoegd.

Back to School acties bij SURFspot

Het nieuwe studiejaar is begonnen! Tijdens de Back to School actieperiode ontvang je bij SURFspot extra korting op geselecteerde producten, dit is bovenop de standaard studentenkorting die je normaal al krijgt op software- en hardware producten. Deze korting ontvang je alleen als je een ingeschreven student (of medewerker) aan het mbo, hbo of universiteit bent en als je accountgegevens van je onderwijsinstelling geactiveerd zijn. Lees hier meer informatie over bestellen bij SURFspot als eerstejaars student.

De Back to School actieperiode loopt van 16 augustus t/m 30 september 2021. Ontvang extra korting op verschillende producten, zoals:

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van alle nieuwe acties? Volg ons dan op Instagram of Facebook of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

 

Voordeel op Chromebooks & laptops

Aan het begin van een nieuw studiejaar kan een nieuwe laptop goed van pas komen, vooral als je voor je studie nieuwe softwareprogramma's gaat gebruiken en je oude laptop niet meer up to date is met de juiste specificaties. Onderstaande Chromebooks en laptops zijn extra voordelig.

Chromebooks

 1. Toon alle

Bekijk hier alle Chromebooks >>

Windows laptops

 1. Toon alle

Bekijk hier alle laptops >>

Apple MacBooks 

 1. Toon alle

Bekijk hier alle MacBooks >>

Ben je een echte Apple liefhebber? Lees hier meer over de Apple studentenkorting bij SURFspot.

Actie op antivirus software

Start het nieuwe studiejaar goed door jouw apparaten te beschermen tegen internetcriminaliteit, zoals ransomeware en malware.

Ontvang extra korting op Norton 360 Deluxe voor 5 apparaten. Betaal nu €12,50 in plaats van €25,00. De actie is geldig van 16 augustus t/m 30 september. 

Norton

McAfee

Ontvang extra korting op McAfee Total Protection voor 5 apparaten. Betaal nu €14,99 in plaats van €26,00. De actie is geldig van 16 augustus t/m 30 september. 

Studeer of werk je aan de Radboud Universiteit? Bestel dan hier de Radboud licentie van F-Secure.

ESET

 1. Toon alle

Actie op online cursussen

Het nieuwe studiejaar direct beginnen met wat extra kennis en vaardigheden op zak? Dat kan!

Ontvang extra korting op Soofos Plus en volg 3 maanden lang onbeperkt alle Soofos cursussen over bijvoorbeeld Adobe Photoshop, Microsoft Office en SketchUp . Betaal nu €24,00 in plaats van €39,00. De actie is geldig van 16 augustus t/m 30 september. 

Waarom je studiebenodigdheden bestellen bij SURFspot?

 • Wij werken samen met onderwijsinstellingen
 • Een eerlijk verhaal en een eerlijke prijs, wij zijn geen prijsstunter
 • Het héle collegejaar een goede deal
 • Altijd gratis bezorgd
 • Makkelijk besteld, snel in huis
 • Productadvies op basis van jouw wensen en situatie
 • Kennis en expertise op gebied van studiebenodigdheden
 • Met ons begin jij goed voorbereid aan je studie

SURFspot is speciaal voor studenten; log in om te bestellen!

SURFspot is dé webwinkel voor studiebenodigdheden. Wij hebben namelijk geen winstoogmerk. Zo zorgen we ervoor dat jij als student altijd een goede prijs betaalt.

Wij weten wat je nodig hebt voor jouw studie, omdat we direct samenwerken met de onderwijsinstellingen. Heb je vragen over welke studiebenodigdheden je nodig hebt voor jouw studie? Neem dan contact met ons op! Wij weten wat jij nodig hebt en geven je advies op maat. SURFspot is speciaal voor studenten. Je kunt producten bestellen bij SURFspot als jouw onderwijsinstelling bij ons is aangesloten. Wil je jouw studiebenodigdheden bestellen voor een studentenprijs? Log dan eenvoudig in met je studentaccount van je onderwijsinstelling!

Inloggen SURFspot

Heb je vragen?

Heb je vragen over hoe je moet inloggen of over de producten in de webwinkel Of wil je graag meer weten over de producten jij nodig hebt voor je studie? Tussen 13.00 uur en 17.00 uur zit er een medewerker klaar om jouw vragen te beantwoorden in de chat. Of stuur een mailtje naar info@surfspot.nl.