Pak je rustmomenten 

Ontspannen is waarschijnlijk het laatste waar je aan denkt tijdens een stressvolle dag. Het is makkelijk om je rust te pakken op een rustige dag. Op de dagen dat het druk en hectisch is, zijn de rustmomenten ver te zoeken. Toch is het juist heel belangrijk om ook op de drukke dagen je rustmomenten te pakken. 

 

Lekker lezen

Lezen kan leerzaam zijn maar kan daarnaast ook heel ontspannend zijn. Verlies jezelf weer eens helemaal in een boek door te lezen met een e-reader.
Ben je benieuwd hoeveel je leest? Of wil je bijhouden welke boeken je hebt gelezen en hoe je ze hebt beoordeeld? Via Goodreads kun je elk gelezen boek beoordelen en kun je gemakkelijk de beoordelingen van je vrienden óf onbekenden lezen. 

  1. Toon alle

Beweeg!

Bewegen is één van de beste manieren om te ontspannen. 20 minuten wandelen of een stuk hardlopen zorgt dat je weer nieuwe energie en motivatie krijgt om toch de opdracht af te maken. Bekijk hieronder de Smartwachtes die ideaal zijn om te sporten en bewegen. 

  1. Toon alle

 

Lees of luister

Boeken lezen voor je studie en in je vrije tijd? Of luister je liever? Met Nextory krijg je onbeperkt toegang tot meer dan 350.000 luisterboeken en e-books direct op je telefoon of tablet. Of kies voor Blendle voor het lezen van tijdschriften of kranten.

 

Verbreed je horizon

Zie je door de bomen het bos niet meer? Verleg je aandacht op iets anders en doe nieuwe inspiratie op! Deze cursussen en lessen kunnen je nog een stapje verder helpen tijdens je studie of je werk.

  1. Toon alle

Veel foto's gemaakt dit jaar?

Of wil je eindelijk eens die vakantiekiekjes van dit jaar opruimen? Dat kun je georganiseerd en zonder zorgen doen door gebruik te maken van een externe harde schijf. Hier kun je alle foto’s en video's op zetten zonder ze per ongeluk te verwijderen. Hartstikke handig, zo gooi je ze zo van je smartphone af en kun je ze toch voor langere tijd bewaren en nog eens terugkijken. 

  1. Toon alle