Header test inkoo

SURFspot is er speciaal voor medewerkers en studenten in het onderwijs. Als medewerker of student kun je producten met onderwijskorting bestellen bij SURFspot als jouw onderwijsinstelling bij ons is aangesloten. Log eenvoudig in met het account van je onderwijsinstelling, bestel je product en SURFspot regelt de rest.

Óók kan jouw onderwijsinstelling gebruik maken van SURFspot Zakelijk om medewerkers en studenten te ondersteunen bij een goede en vitale thuiswerkplek. SURFspot heeft een uitgebreid hardwareassortiment om de thuiswerkplek van elke medewerker of student optimaal in te richten. Lees snel verder welke mogelijkheden er zijn voor jouw onderwijsinstelling.

Verzorg een goede en vitale thuiswerkplek  

SURFspot Zakelijk is de oplossing wanneer je als onderwijsinstelling wilt ondersteunen bij een goede thuiswerkplek. Bestel meerdere stuks of laat medewerkers/studenten zelf bestellen. De producten worden geleverd via SURFspot en rechtstreeks aan de medewerker of student geleverd.

Wat zijn de voordelen voor jouw onderwijsinstelling?

  • Medewerkers en/of studenten kunnen zélf hardware aanschaffen met een tegoedbon óf een tegoed dat gekoppeld is aan hun account.
  • Je bepaalt als onderwijsinstelling zelf het assortiment en het budget.
  • Kies uit het assortiment in de webshop óf vraag producten aan die aansluiten bij de behoeften van jouw onderwijsinstelling.
  • Stimuleer de vitaliteit van je medewerkers/studenten met smart health producten.
  • Ondersteun medewerkers met het inrichten van hun ergonomische thuiswerkplek. 

 

    


Meer informatie en contact?

Heb je een vraag? Neem dan contact op via zakelijk@SURFspot.nl of bel met Patrik Zorica (06-22106566)