Ben je als werknemer in dienst van de Universiteit van Amsterdam? Dan ontvang je tot en met 2024 elk jaar €125,- aan ICT-tegoed dat je kunt besteden op SURFspot.nl.


Wat kan ik met ICT-tegoed?

Met ICT-tegoed (ook wel credits genoemd) kun je alle producten bestellen die beschikbaar zijn op SURFspot.nl. SURFspot biedt keuze uit een ruim aanbod van hard- en software voor thuis, onderweg of op het werk. Je hebt bijvoorbeeld keuze uit:

Hoe werkt het?

Stap 1: activeer je ICT-tegoed
Om gebruik te maken van je ICT-tegoed, dien je eerst in te loggen op SURFspot.nl met je UvANetID. Zodra je dit gedaan hebt, wordt 125 euro aan je account toegevoegd in de vorm van 12500 credits. Je ziet vervolgens eenmalig een pop-up melding ter bevestiging dat het tegoed (van 12500 credits) is bijgeschreven op je account.

Stap 2: zoek het betreffende product en reken af met je credits
Heb je een product op SURFspot.nl gevonden dat je wilt aanschaffen? Plaats het product dan in je winkelmandje en kies bij ‘Betaalwijze’ voor ‘credits’.
Waar kan ik zien hoeveel ICT-tegoed ik heb?
Ga naar ‘Mijn SURFspot’ rechtsboven in het scherm en kies voor ‘Dashboard’. Vervolgens zie je hier hoeveel credits je al besteed hebt en hoeveel credits je nog kunt besteden.


     


 

Producten voor jou geselecteerd voor thuis, onderweg of op het werk:

 

  1. Toon alle