Beste collega,

Stichting Studielink vindt het belangrijk dat je beschikt over een ergonomische thuiswerkplek. Om je hierbij te helpen, kun je als medewerker van Stichting Studielink op basis van ons beleid Hybride werken gebruik maken van de mogelijkheid om thuiswerkmeubilair aan te schaffen. Op deze pagina vind je het aanbod dat we in samenwerking met SURFspot hebben samengesteld. 

Raadpleeg het beleid Hybride werken om meer te lezen over de regeling en om na te gaan welke basisvoorzieningen kunnen worden aangeschaft met het budget voor de inrichting van de thuiswerkplek.

Heb je vragen over de regeling? Neem dan contact op met HR. Wil je meer weten over het bestellen van 1 van de producten? Neem dan contact op via info@surfspot.nl.

Let op: producten worden alleen naar een adres in Nederland verstuurd. 

 

FAQ
Hoe wordt de betaling van thuiswerkplekmeubilair voldaan?
De aankoop van een geselecteerd product wordt voldaan met een voucher. Vervolgens worden de kosten gefactureerd door SURFspot bij Stichting Studielink.
Hoe kom ik aan een voucher?
Neem contact op met HR om een voucher aan te vragen. Geef direct aan wat je wilt gaan aanschaffen (bureau, bureaustoel, toetsenbord of beeldscherm/laptopstandaard). De vouchers gelden namelijk per productsoort.
Waar gebruik ik mijn voucher?
Je kunt de vouchercode invoeren in je winkelwagen. Je vult de code in onder het kopje: 'pas de kortingscode toe'.  Bekijk hier het voorbeeld > De korting wordt dan automatisch van het totaal bedrag afgehaald. Mocht je er niet uitkomen, neem dan contact op met de klantenservice van SURFspot.nl  
Wordt mijn bureau en/of bureaustoel thuis afgeleverd en gemonteerd?
Een bureaustoel wordt altijd gemonteerd geleverd. Alleen voor een bureau betaal je extra montagekosten. Om de kosten zo laag mogelijk te houden worden bureaus en bureaustoelen standaard geleverd op de begane grond. Het is niet mogelijk om te leveren op een andere verdieping.
Ik wil 1 van de andere door SURFspot aangeboden basisvoorzieningen aanschaffen, maar deze is niet door Stichting Studielink geselecteerd.
Neem in dat geval contact op met HR. Het is wellicht mogelijk om de meerprijs zelf te betalen.

Monitors

  1. Toon alle monitors

Bureaustoelen

  1. Toon alle bureaustoelen

Bureau's

  1. Toon alle bureau's

Toetsenborden, muizen & standaarden

  1. Toon alle toetsenborden, muizen & standaarden