Stichting Leergeld & SURFspot

Met budget vanuit Stichting Leergeld eenvoudig hard- en software aanschaffen op SURFspot. 

Maken jouw leerlingen of studenten gebruik van Stichting Leergeld? Dan kan je eenvoudig via SURFspot laptops en software inkopen voor jouw leerlingen of studenten. SURFspot is dé expert in ICT-voorzieningen voor het onderwijs. 

Wat is Stichting Leergeld ook alweer?

Stichting Leergeld helpt kinderen tussen de 4 en 18 jaar die opgroeien in gezinnen op bijstandsniveau. Dat doen zij onder andere door budget beschikbaar te stellen voor hard- en software die nodig zijn voor onderwijs. Voor leerlingen, studenten en instellingen die gebruik maken van deze regeling heeft SURF een oplossing om via SURFspot eenvoudig hard- en software in te kopen.

Hoe werkt het?

Instellingen die gebruik willen maken van deze mogelijkheid kunnen zich aanmelden bij SURFspot. Vervolgens ontvangt de student of leerling die gebruik maakt van de regeling een vouchercode vanuit SURFspot. Hiermee kunnen online producten aangeschaft worden. Achteraf factureert SURFspot de instelling. 

De voordelen voor jouw instelling:

  • Alle aankopen kunnen op één factuur gezet worden die naar de instelling wordt gestuurd.  
  • Leerlingen en studenten hoeven niet eerst zelf het bedrag voor te schieten en achteraf te declareren. 
  • Ruime keuze uit het aanbestede aanbod op SURFspot
  • Eén eenvoudig administratief proces wat jouw instelling werk bespaart.    
Meer informatie en contact?

Heb je een vraag? Neem dan contact op via zakelijk@SURFspot.nl of bel met Patrik Zorica (06-22106566).

 

SURFspot maakt onderdeel uit van SURF. SURF is een coöperatieve vereniging van Nederlandse onderwijs- en onderzoeksinstellingen waarin de leden hun krachten bundelen.