Soofos Online Cursuspakket Webdevelopment

Onderwijsprijs Onderwijsprijs € 34,00 Adviesprijs € 230,00
macOS
Binnen 15 min online beschikbaar!
Op voorraad

Soofos Online Cursuspakket Webdevelopment

Ben je geïnteresseerd in webdevelopment? In dit pakket kun je alle basisvaardigheden leren met betrekking tot schrijven van codes, programmeren en bouwen van een website. Er is geen instapniveau vereist voor de cursussen in dit pakket. Onderstaande cursussen zijn inbegrepen in het pakket:

1. Online cursus JavaScript

JavaScript is een programmeertaal waar je dynamische en interactieve elementen kunt toevoegen aan je website. Je leert werken met arrays, loops en variabelen. In 50 videolessen leer je interactieve webcontent maken en na afronding van de cursus ontvang je een certificaat. Bekijk hier meer informatie over de cursus JavaScript.

2. Online cursus WordPress

In deze cursus leer je websites bouwen met het online CMS-systeem WordPress. In WordPress kun je uit verschillende templates kiezen en een website bouwen met meerdere pagina’s. Je leert werken met Gutenberg en hoe je plug-ins kunt installeren. Bekijk hier meer informatie over de cursus WordPress

3. Online cursus PHP

PHP is een populaire server-side-programmeertaal. In deze cursus ga je aan de slag met PHP en leer je codetaal schrijven voor websites en applicaties. In de cursus wordt behandeld hoe je om moet gaan met foutmeldingen en wat conditionele statements zijn. Bekijk hier meer informatie over de cursus PHP.

*De cursus is na aankoop gedurende tenminste 12 maanden beschikbaar op het platform van Soofos. Je blijft voor altijd toegang houden, zolang de cursus op Soofos staat.

Levertijd Binnen 15 min online beschikbaar!
Medium Online dienst
Merk Soofos
Besturingssysteem macOS
Taal Nederlands
Beschikbaar voor Medewerker, Student
Aantal apparaten 1 gebruiker
Looptijd licentie Eeuwigdurend gebruiksrecht*
Speciale voorwaarden *De cursus is na aankoop gedurende tenminste 12 maanden beschikbaar op het platform van Soofos. Je blijft voor altijd toegang houden, zolang de cursus op Soofos staat.
Instructies Om te starten met de cursus dien je eerst naar de downloadlink te gaan (dit is de betaalpagina). Vul daar op de plek van de kortingscode / vouchercode jouw installatiecode in. Vul vervolgens de rest van de gevraagde gegevens in om jouw account aan te maken. Vervolgens kun je direct starten met de cursus.
Bedenktermijn Op downloads is de bedenktijd niet van toepassing, downloads kunnen dan ook niet geannuleerd of geretourneerd worden. Tijdens het bestellen heb je akkoord gegeven om van je herroepingsrecht af te zien. Alle producten die je bij SURFspot.nl aanschaft zijn inclusief BTW en verzendkosten.
Gebruikersvoorwaarden https://soofos.nl/algemene-voorwaarden/
Om te starten met de cursus dien je eerst naar de downloadlink te gaan (dit is de betaalpagina). Vul daar op de plek van de kortingscode / vouchercode jouw installatiecode in. Vul vervolgens de rest van de gevraagde gegevens in om jouw account aan te maken. Vervolgens kun je direct starten met de cursus.
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
In deze video leggen we je uit hoe je je Soofos Online Cursus activeert.