Soofos Online Cursuspakket Marketing

Onderwijsprijs Onderwijsprijs € 34,00 Adviesprijs € 230,00
Android
Apple Mac, iOS
Linux
Windows
Binnen 15 min online beschikbaar!
Op voorraad

Soofos Online Cursuspakket Marketing

Het cursuspakket Marketing is ideaal als je meer wilt weten over online marketing, adverteren op social media en e-mailcampagnes. De cursussen bieden praktische handvatten zodat jij aan de slag kunt met Google Analytics, Instagram voor bedrijven en MailChimp. Het cursuspakket is geschikt voor een startende marketeer. Bijvoorbeeld aan het begin van je studie marketing of als je in het bestuur zit van een studievereniging. Onderstaande cursussen zijn inbegrepen in het pakket:

1. Online cursus Google Analytics

Google Analytics is een gratis tool die inzichten geeft over het gedrag van de bezoekers op je website. In deze cursus leer je hoe je jouw Google Analytics account kunt instellen. De resultaten uit Google Analytics kun je analyseren en verbeteringen doorvoeren aan je website. Bekijk hier meer informatie over de cursus Google Analytics

2. Online cursus Social media marketing met Instagram

Instagram is een sociaal medium waar je foto’s en video’s kunt delen met je volgers en zelf ook posts en stories kunt volgen van anderen. In deze online cursus leer je hoe je Instagram op een professionele manier kunt inzetten, bijvoorbeeld met een Instagramaccount voor bedrijven. Deze cursus gaat in op adverteren op Instagram. Je leert een advertentie opzetten en de resultaten van de advertentie te interpreteren. Bekijk hier meer informatie over de cursus Social media marketing met Instagram.

3. Online cursus e-mailmarketing en MailChimp

MailChimp is een gratis tool voor e-mailmarketing. Met deze tool kun je mailingen vormgeven in bijvoorbeeld de stijl van je opleiding, studievereniging of projectteam. In deze cursus leer je hoe je e-mails kunt ontwerpen, campagnes kunt opstellen en inplannen om te verzenden. Tot slot gaat de cursus ook in op hoe je rapportages in Google Analytics kunt instellen om het succes van je e-mailcampagne te meten. Bekijk hier meer informatie over de cursus e-mailmarketing en Mailchimp.

Let op: de sofwareprogramma's zijn niet inbegrepen bij de online cursussen. 

*De cursus is na aankoop gedurende tenminste 12 maanden beschikbaar op het platform van Soofos. Je blijft voor altijd toegang houden, zolang de cursus op Soofos staat.

Levertijd Binnen 15 min online beschikbaar!
Medium Online dienst
Merk Soofos
Besturingssysteem Android, Apple Mac, iOS, Linux, Windows
Taal Nederlands
Beschikbaar voor Medewerker, Student
Aantal apparaten 1 gebruiker
Looptijd licentie Eeuwigdurend gebruiksrecht*
Speciale voorwaarden *De cursus is na aankoop gedurende tenminste 12 maanden beschikbaar op het platform van Soofos. Je blijft voor altijd toegang houden, zolang de cursus op Soofos staat.
Instructies Om te starten met de cursus dien je eerst naar de downloadlink te gaan (dit is de betaalpagina). Vul daar op de plek van de kortingscode / vouchercode jouw installatiecode in. Vul vervolgens de rest van de gevraagde gegevens in om jouw account aan te maken. Vervolgens kun je direct starten met de cursus.
Bedenktermijn Op downloads is de bedenktijd niet van toepassing, downloads kunnen dan ook niet geannuleerd of geretourneerd worden. Tijdens het bestellen heb je akkoord gegeven om van je herroepingsrecht af te zien. Alle producten die je bij SURFspot.nl aanschaft zijn inclusief BTW en verzendkosten.
Gebruikersvoorwaarden https://soofos.nl/algemene-voorwaarden/
Om te starten met de cursus dien je eerst naar de downloadlink te gaan (dit is de betaalpagina). Vul daar op de plek van de kortingscode / vouchercode jouw installatiecode in. Vul vervolgens de rest van de gevraagde gegevens in om jouw account aan te maken. Vervolgens kun je direct starten met de cursus.
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan