Onderwijsprijs Onderwijsprijs € 27,50 Adviesprijs € 56,00
macOS
Niet meer leverbaar
Op voorraad

Wat is Snagit 2018?

Snagit 2018 is een programma dat je helpt je boodschap te verduidelijken door middel van visuals. Ook is het de meest vooruitstrevende software op het gebied van schermopnames (zowel afbeeldingen als video’s) voor Windows en Mac apparaten. Combineer video’s, schermafbeeldingen en perfectioneer je materiaal, zodat je belangrijke informatie veel effectiever en efficiënter over kan brengen naar collega’s, studenten of vrienden.

Visuals geven je meer indruk van iets dan gewoon platte tekst zoals hierboven. Bekijk daarom hieronder de video over de nieuwe functies van Snagit:

Snagit 2018: Wat zijn de nieuwe functies?

  • Tekst slepen: met Snagit 2018 kan je de tekst in een afbeelding pakken en slepen 
  • Smart move: het is in Snagit 2018 mogelijk om een object te selecteren en deze te verslepen
  • Tekst vervangen: Snagit 2018 herkent de tekst in je screenshot zodat je deze eenvoudig kan aanpassen

Klik op de ‘lees meer’ knop voor meer informatie over de verschillende functies.

Snel foto's en video's van je scherm vast leggen

De Snagit beeld en video-opname is een krachtige functie, maar niet complex. Je hebt de volledige controle over alles wat je vast wilt leggen, tot op de pixel perfect. Met All-in-One Capture kan je jouw hele desktop vastleggen, een regio selecteren, een venster selecteren of een volledige webpagina (inclusief horizontaal of verticaal scrollen) vastleggen met één enkele sneltoets of klik op de knop.

Maak je punt duidelijk door te markeren

Visuals laten zien aan je collega’s of studenten is een stuk effectiever dan een verhaal vertellen. Snagit heeft een dynamische editor die eenvoudige schermafbeeldingen/screenshots en video-opnames omzet in beknopte communicatieboodschappen. Zet verschillende opmerkingen in je opgenomen materiaal door het gebruik van personaliseerbare tekstvakken, verwijs naar dingen door het gebruik van pijlen en andere vormen of markeer belangrijke stukken zodat ze meer opvallen. Je kunt zelfs de gereedschappen in je menubalk zelf organiseren, zodat daar alleen de tools staan die je het vaakst gebruikt.

Eenvoudig video’s opnemen van je beeldscherm

Context is alles. Het opnemen van een video laat de ontvanger jouw stem horen, waardoor de boodschap beter over komt. Dus de volgende keer dat iemand je vraagt om feedback te geven over een idee, webpagina, of document kan je reageren met een video in plaats van rode strepen en getypte commentaar in een bestand.

Systeemvereisten Windows:
• Microsoft Windows 10, Windows 8, Windows 7 SP1 (32-bit en 64-bit), of Windows Server 2012 R2
• .NET 4.6 of nieuwer
• 2.4 GHz single core processor (dual core i5 vereist voor video opnames)
• 1 GB RAM (4 GB vereist voor video opnames)
• 400 MB vrije ruimte op de harde schijf voor programma installatie
• Video-opname op Windows N vereist het Media Feature Pack voor Windows 

Systeemvereisten Mac OS X:
• 10.10 (Yosemite), of hoger

Levertijd Niet meer leverbaar
Medium Download
Merk Techsmith
Bitversie 32- en 64-bits
Taal Engels
Beschikbaar voor Medewerker, Student
Aantal apparaten 1 apparaat
Looptijd licentie Eeuwigdurend gebruiksrecht
Instructies

Je kunt de download als volgt ophalen. Ga naar www.surfspot.nl Klik op 'Mijn SURFspot' 'Bestellingen', hier staat het product klaar Klik op 'Download' om het product te downloaden. De licentiecode staat vermeld onder 'Toon licentiecode'.

Raadpleeg de handleiding voor een snelle installatie. - Windows - Mac

Bedenktermijn

Downloads
Op downloads is de bedenktijd niet van toepassing, downloads kunnen dan ook niet geannuleerd of geretourneerd worden. Tijdens het bestellen heb je akkoord gegeven om van je herroepingsrecht af te zien.
Alle producten die je bij SURFspot.nl aanschaft zijn inclusief BTW en verzendkosten.

Gebruikersvoorwaarden https://www.techsmith.com/snagit-eula.html

Je kunt de download als volgt ophalen. Ga naar www.surfspot.nl Klik op 'Mijn SURFspot' 'Bestellingen', hier staat het product klaar Klik op 'Download' om het product te downloaden. De licentiecode staat vermeld onder 'Toon licentiecode'.

Raadpleeg de handleiding voor een snelle installatie. - Windows - Mac

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan