Office for Mac


 

Microsoft Office for Mac

Office for Mac voor studenten en medewerkers via SURFspot is een voordelig Microsoft Office pakket voor Apple Mac computers. Heb je een MacBook of iMac en wil je samenwerken met andere studenten of medewerkers op een Windows PC? Of zoek je naar de vertrouwde software zoals je die ook binnen jouw onderwijsinstelling gebruikt? Office for Mac vormt het officiële Office-pakket van Microsoft voor Mac-computers. Uiteraard kun je rekenen op Microsoft Word voor Mac, Excel voor Mac en PowerPoint voor Mac, naast enkele andere functionele onderdelen van Office.

 

Wat is Office for Mac?

Office for Mac voor studenten en medewerkers binnen het hoger onderwijs bestaat uit een aantal verschillende onderdelen.

  • Word for Mac
  • Excel for Mac
  • PowerPoint for Mac
  • Outlook for Mac
  • Messenger for Mac
  • Remote Desktop Connection for Mac
  • Communicator for Mac

 

 

 

Word voor Mac is binnen Office de bekende tekstverwerker, waarmee je er als student of medewerker binnen het hoger onderwijs voor zorgt dat je rapportages of verslagen kunt creëren, lezen of bewerken. Dankzij Excel voor Mac binnen Office kun je spreadsheets maken en daarin gegevens presenteren, PowerPoint zet je presentaties kracht bij met levendige sheets. Outlook binnen Office is een volwaardig e-mailprogramma, dankzij Messenger houd je gemakkelijk online contact met andere studenten of medewerkers. Remote Desktop Connection en Communicator zorgen binnen Office voor mogelijkheden om op afstand (samen) te werken.

 

  

 

Wil je Office for Mac voordelig downloaden? Bij SURFspot profiteer je als student of medewerker van een aantrekkelijke korting op de software.


 

Toon Office for Mac

 

 

Voordelen Office for Mac

Werk je op een MacBook of een iMac en werk je aan je scriptie of ga een PowerPoint-presentatie te geven? Dankzij Office for Mac voor studenten en medewerkers bij SURFspot kun je de software van Microsoft voordelig op je Apple-computer installeren. Het gaat om officiële Office applicaties voor het Apple Mac OS X besturingssysteem, je hebt hier geen dual-boot configuratie voor nodig. Je werkt in Microsoft Office zoals je dat gewend bent op een Windows PC.

 

 

 

Samenwerking Mac en Windows

De bestandsextensies uit Office voor Mac en Office voor Windows zijn onderling compatibel. Dat betekent dat je met het voordelige pakket voor Office for Mac voor studenten en medewerkers zorgt voor een goede basis om onderling samen te werken. Je kunt met Office bestanden uitwisselen met andere gebruikers van zowel Mac- als Windows-computers. Lezen en bewerken, je hebt de toegang tot de bestanden die je wenst. Dankzij de lage prijzen bij SURFspot betaal je een scherp bedrag voor het volledige Office for Mac-pakket voor studenten of medewerkers.