Veilig online met McAfee!

Vervelende spam krijgt geen kans meer met de ingebouwde anti-spamfilter van McAfee voor Microsoft Outlook. De software beschermt tegen aanvallen van buitenaf, zoals phishing, identiteitsfraude en ransomware. Wat betekenen deze gevaren?

Phishing is een vorm van internetfraude en wordt ook wel malware genoemd. Criminelen proberen inloggegevens en creditcardgegevens te achterhalen. Dit doen ze vaak via een 'nepmailtje'. Vertrouw je een mailtje niet? Klik dan nooit op de link in de e-mail. Identiteitsfraude is als iemand identiteitsgegevens steelt en zich voordoet als deze persoon. Met deze valse identiteit kunnen mensen opgelicht worden. Ransomware is kwaadaardige software die een computer blokkeert of bestanden versleutelt. Criminelen vragen geld om de systemen weer te laten werken.

Beveilig jouw persoonlijke data

Tip 1: Beveilig al jouw accounts met een sterk wachtwoord.

Tip 2: Gebruik een wachtwoord altijd maar voor één account.

Tip 3: Installeer beveiligingssoftware op jouw apparaten.

McAfee Total Protection biedt volledige bescherming op jouw pc, mobiele telefoon en tablet. Bekijk de productvideo.Bouw jouw persoonlijke firewall

Met McAfee Total Protection kun jij jouw persoonlijke firewall inrichten zoals jij dat wilt. Je kunt verschillende functies aan- en uitzetten. Dit zijn de top vier functionaliteiten in McAfee Total Protection:

Functionaliteit 1: Anti-spam filtering

Ontvang geen ongewenste e-mails meer door de anti-spam filtering. E-mails worden automatisch gecheckt op malware, zo wordt jouw persoonlijke data beschermt tegen phishing. De anti-spyware voorkomt dat jouw apparaten geïnfecteerd raken en dat jij ongewenst data deelt met anderen.

Functionaliteit 2: Veilig browsen op internet

Internetten in de beveiligde modus van McAfee voorkomt dat je per ongeluk bestanden download van gevaarlijke sites. De resultaten in de zoekmachine worden automatisch gecontroleerd en ontvangen een waardering. Op deze manier voorkom je dat je op een onveilige of ongepaste website klikt. Op een linkje klikken in een social mediabericht? De software van McAfee laat jou door middel van een kleurcode weten of het veilig is om op de URL te klikken.

Functionaliteit 3: Wachtwoorden managen

Automatisch inloggen kan veilig door gebruik te maken van True Key. In de wachtwoordenkluis van McAfee kun jij al jouw wachtwoorden veilig bewaren. Dit wordt automatisch gesynchroniseerd, zodat je op verschillende apparaten toegang hebt tot jouw wachtwoorden.

Functionaliteit 4: Bescherming van jouw mobiele telefoon

Bescherm jouw privacy en bepaal welke apps toegang hebben tot jouw persoonlijke data. McAfee scant apps en beschermt tegen kwaadwillende apps. Telefoon verloren of gestolen? Met McAfee kun jij op afstand jouw persoonlijke informatie opslaan, herstellen of wissen. Stel de S.O.S functie in om de locatie van jouw verloren mobiel te achterhalen.

Deze pagina is in samenwerking met McAfee gemaakt.