Onderwijsprijs Onderwijsprijs € 35,00 Adviesprijs € 69,99
Windows
Binnen 15 min online beschikbaar!
Op voorraad

Snel op een rijtje:

 • Besturingssysteem: Windows
 • Type: Download
 • Beschikbaar voor: Medewerker/Student
 • Licentie: Eeuwigdurende gebruiksrecht
 • Versie: Deluxe 2024


Magix Video Deluxe 2024: Videobewerking voor Iedereen

Wil je jouw video's naar een hoger niveau tillen? Magix Video Deluxe 2024 biedt een gebruikersvriendelijke en krachtige desktopoplossing voor videobewerking, waarmee je moeiteloos video's kunt bewerken, ongeacht hun bron. Van smartphone-opnamen tot professionele camera's, deze software maakt het bewerken van video's een fluitje van een cent op elke Windows-pc.

Jouw Avonturen in Beeld

Dankzij de storyboardfunctie kun je snel en gemakkelijk je videoclips tot een samenhangend geheel maken. Met intuïtieve sneltoetsen versnel je jouw bewerkingsproces. Het aanpassen van het volume van individuele clips is slechts één muisklik verwijderd.

Jouw Gereedschapskist voor Creativiteit

Magix Video Deluxe 2024 biedt een schat aan mogelijkheden om je video's te verbeteren. Met flexibele Deep Colour-correctie maak je je opnamen levensechter en creëer je unieke sferen. Lookup-tabellen stellen je in staat om filmsequenties uit verschillende bronnen een uniforme uitstraling te geven.

Met creatieve effecten en aanpasbare presets kun je jouw video's naar wens aanpassen. De mogelijkheid tot keyframe-animatie geeft je volledige controle over effecten, zodat je unieke visuele verhalen kunt creëren.

Supersnel of Ultratraag

Met krachtige snelheids- en slow-motionbewerkingsopties heb je onbeperkte creatieve mogelijkheden om de sfeer van je video's aan te passen. Met slechts enkele klikken kun je jouw favoriete opnamen omzetten in intense hoogtepunten.

Indrukwekkende Titels en Teksten

Voeg professionele titels en animaties toe om je beelden in de juiste context te plaatsen. Met tal van sjablonen en eenvoudige tools kun je jouw verhaal vertellen zonder een steile leercurve. De mogelijkheid om teksten aan objecten te koppelen en ze te laten bewegen, voegt een extra laag van creativiteit toe aan je video's.

Veel Perspectieven, Volledige Focus

Multicam-opnamen tillen je videoprojecten naar een hoger niveau. Video Deluxe 2024 plakt automatisch materiaal van verschillende camera's aan elkaar, dankzij de krachtige INFUSION Engine 3. Deze motor zorgt ook voor snelle rendering en vloeiende weergave.

Videobewerking voor Elke PC

Of je nu een instapapparaat of een high-end werkstation hebt, Video Deluxe 2024 maximaliseert de prestaties van je hardware, wat zorgt voor een soepele werkomgeving in elke configuratie. Geen noodzaak voor kostbare upgrades; je kunt meteen aan de slag.

De intuïtieve interface en uitgebreide tools van Magix Video Deluxe 2024 stellen je in staat om je video's met gemak te bewerken en verbluffende resultaten te bereiken. Ontdek de kracht van deze desktopoplossing en maak jouw videoprojecten onvergetelijk.

Voor- en nadelen:

Gebruiksvriendelijk: Intuïtieve interface voor moeiteloze videobewerking.
Creatieve controle: Diepgaande kleurcorrectie en aanpasbare effecten.
Multicam-ondersteuning: Automatische synchronisatie van meerdere camerabeelden.
Vereist enige tijd om de software volledig te beheersen (kans om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen).

Windows

 • Vereist is een 64-bits-versie van de volgende besturingssystemen: Windows 11 en 10.

Minimale systeemvereisten

 • Processor: 2,4 GHz
 • Werkgeheugen: vanaf 4 GB
 • Grafische kaart: Intern, minimale resolutie 1280 x 1024, 512 MB VRAM en DirectX 11-ondersteuning (aanbevolen: vanaf Intel Graphics HD 520 voor MPEG2/AVC/HEVC) INFUSION Engine 3 ondersteunt videoversnelling voor AVC en HEVC* door Intel, NVIDIA of AMD GPU's vanaf 1 GB VRAM bijvoorbeeld: Intel Graphics HD 630, NVIDIA Geforce GTX 1050, AMD Radeon RX470
 • Schijfruimte: 2 GB voor programma-installatie
 • Programmatalen: Nederlands, English, Deutsch, Español, Français, Italiano
 • Internetverbinding: nodig voor registratie, validatie en bepaalde functies van het programma. Voor het programma is een eenmalige registratie nodig.

Voor meer informatie, zie de website van Magix.

Levertijd Binnen 15 min online beschikbaar!
Medium Download
Merk Magix
Bitversie 64-bits
Taal Nederlands
Beschikbaar voor Medewerker, Student
Aantal apparaten 1 gebruiker
Looptijd licentie Eeuwigdurend gebruiksrecht
Speciale voorwaarden Een eeuwigdurende licentie voor 1 gebruiker.
Instructies De downloadlink en licentiecode zijn voor je opgeslagen in je SURFspot account zodat je deze gegevens altijd kunt opvragen, ga hiervoor naar www.surfspot.nl. Klik op 'Mijn SURFspot' -> 'Bestellingen', hier staat het product klaar. Klik op 'Download' om het product te downloaden. De licentiecode staat vermeld onder 'Toon licentiecode'.
Bedenktermijn Op downloads is de bedenktijd niet van toepassing, downloads kunnen dan ook niet geannuleerd of geretourneerd worden. Tijdens het bestellen heb je akkoord gegeven om van je herroepingsrecht af te zien. Alle producten die je bij SURFspot aanschaft zijn inclusief BTW en verzendkosten.
Gebruikersvoorwaarden http://www.magix.com/nl/eula/
De downloadlink en licentiecode zijn voor je opgeslagen in je SURFspot account zodat je deze gegevens altijd kunt opvragen, ga hiervoor naar www.surfspot.nl. Klik op 'Mijn SURFspot' -> 'Bestellingen', hier staat het product klaar. Klik op 'Download' om het product te downloaden. De licentiecode staat vermeld onder 'Toon licentiecode'.
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
In deze video laten we je zien hoe je Magix Video Deluxe 2024 installeert en activeert.