Kaspersky Total Security 2018

Onderwijsprijs Onderwijsprijs € 50,00 Adviesprijs € 79,99

Niet meer leverbaar
Op voorraad

Kaspersky Total Security 2018 is het meest uitgebreide pakket van Kaspersky. Naast de bescherming tegen virussen biedt het ook nog bescherming m.b.t. privacy, online geldzaken, internet voor kinderen en wachtwoordbeheer. Daarnaast kan Kaspersky Total Security 2018 helpen om een back up te maken van je bestanden.

Kaspersky Total Security 2018 functies:

  • Beschermt tegen virussen, spyware, cybercriminaliteit e.d. zonder jouw laptop te vertragen
  • Toegang tot gratis online Kaspersky account
  • Beschermt jouw privacy en bestanden
  • Veilig online geldzaken regelen**
  • 3 apparaten beschermt met 1 licentie
  • Online bescherming voor kinderen
  • Wachtwoordbeheer

Beschermt tegen onder andere virussen
Het Total Security 2018 programma scant inkomend internetverkeer, bestanden, e-mails en chatberichten op virussen, spyware, Trojans en malware. Met dit programma krijg je bescherming op 3 verschillende apparaten.

Beschermt jouw privacy en bestanden
Cybercriminelen hebben vaak interesse in gegevens die je op jouw apparaten hebt staan. Kaspersky Total Security helpt je te zorgen dat deze gegevens niet bij de verkeerde mensen terecht komen. Dit doet Kaspersky door jouw persoonlijke informatie geheim te houden en te zorgen dat je online niet gevolgd kan worden**. Mocht jouw apparaat gesloten worden of als je hem verliest kan je hem op afstand lokaliseren en wissen. Daarnaast zorgt Kaspersky ervoor dat de webcam op jouw apparaat niet door onbevoegden bekeken kan worden.*

Safe Money technologie
Online shoppen of online bankieren, wie doet dat tegenwoordig niet. Kaspersky heeft met hun Safe Money technologie gezorgd dat je dit veilig kan doen.

Safe Kids technologie
Kaspersky Total Security 2018 biedt online bescherming voor kinderen. Met Kaspersky Safe Kids worden ongepaste websites geblokkeerd en veilige gps-zones ingesteld. Je krijgt ook automatische meldingen over verdachte activiteiten zodat je altijd weet waar jouw kinderen online mee bezig zijn.

Wachtwoordbeheer
Met het wachtwoordbeheer van Kaspersky Total Security 2018 worden alle wachtwoorden samengevoegd. Er is één hoofdwachtwoord die onthouden moet worden en daarmee is er toegang tot alle wachtwoorden.

Voor meer informatie kijk op Kaspersky
*Alleen beschikbaar voor pc’s
*Alleen beschikbaar voor pc’s en Mac-computers

 

Windowsdesktops en -laptops
Tenminste 1020 MB vrije ruimte op de harde schijf
Microsoft Internet Explorer 8*** of hoger
Windows 10* (32-bits of 64-bits**), Windows 8.1/8/7/Vista/XP (32-bits of 64-bits**)
Processor: 1 GHz of meer
Geheugen (RAM): 1 GB (32-bits) of 2 GB (64-bits)

Windows-tablets (systeem met een Intel-processor)
Microsoft Windows 10
Microsoft Windows 8.1 / 8.1 Pro (64-bits**)
Minimale schermresolutie: 1024 x 600

Mac desktops en laptops
Tenminste 960 MB vrije ruimte op de harde schijf
Geheugen (RAM): 1,5 GB
De webcam bescherming is alleen beschikbaar voor PC’s en Mac-computers. Voor de lijst met apparaten waar deze technologie op werkt ga naar http://support.kaspersky.com/12476#block1
Android smartphones of tablets
Android™ 4.0 – 7.0*
Minimale scherm resolutie: 320 x 480
iPhone and iPad4
iOS® 8.0 of hoger
Windows Phone®4
Windows Phone 8

Vereist voor alle installaties:
Internetverbinding vereist voor productactivering, updates en toegang tot bepaalde functies.

* Momenteel is de functionaliteit beperkt van de volgende onderdelen als er gebruik gemaakt wordt van Windows 10 RTM: Systeembewaking, Systeemgeheugenscan, Zelfbescherming, Programmacontrole, Veilig Bankieren
**Het is mogelijk dat sommige functies niet werken op 64-bits besturingssystemen.
***Het is niet gegarandeerd dat bij gebruik van Microsoft Internet Explorer 8 Als je Microsoft Internet Explorer 8 gebruikt, kunnen we niet garanderen dat de My Kaspersky-portal en functies voor beveiligingsbeheer goed werken.

Levertijd Niet meer leverbaar
Medium Download
Merk Kaspersky
Bitversie 32- en 64-bits
Taal Nederlands & Engels
Aantal apparaten 3 apparaten
Looptijd licentie 1 jaar
Speciale voorwaarden

- Door dit product aan te schaffen krijg je een 1-jarig abonnement voor 3 apparaten met gratis updates voor Kaspersky Total Security
- Kaspersky Total Security wordt geleverd met 1 licentie. Hiermee kan het product op 3 apparaten geïnstalleerd worden.
- Het abonnement voor Kaspersky Total Security 2017 (1 jaar, 3 gebruikers) gaat in bij de eerste installatie en activatie van het product.

Instructies

Je ontvangt een serienummer en link om het product te downloaden. Wanneer je de versie voor tablet of telefoon wilt installeren dan kun je deze het beste via het apparaat zelf installeren. Voor Android via de Google Play Store en Apple via de App Store Met het serienummer kun je het vervolgens activeren. Je hebt een jaar lang bescherming op dit apparaat. 

Bedenktermijn

Downloads
Op downloads is de bedenktijd niet van toepassing, downloads kunnen dan ook niet geannuleerd of geretourneerd worden. Tijdens het bestellen heb je akkoord gegeven om van je herroepingsrecht af te zien. Alle producten die je bij SURFspot.nl aanschaft zijn inclusief BTW.

Gebruikersvoorwaarden http://support.kaspersky.com/8752

Je ontvangt een serienummer en link om het product te downloaden. Wanneer je de versie voor tablet of telefoon wilt installeren dan kun je deze het beste via het apparaat zelf installeren. Voor Android via de Google Play Store en Apple via de App Store Met het serienummer kun je het vervolgens activeren. Je hebt een jaar lang bescherming op dit apparaat. 

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan