Welkom op SURFspot! Misschien ben je hier als nieuwe student voor het eerst. Of misschien ben je wel met ons bekend, maar weet je niet goed hoe je moet inloggen? We leggen het hieronder allemaal uit, zodat jij je optimaal kunt gaan voorbereiden op het aankomende studiejaar. 

Wat is SURFspot?

SURFspot is dé ICT-webwinkel zonder winstoogmerk. Via SURFspot krijg je onderwijskorting op software, hardware en online leermiddelen. Exclusief voor studenten en medewerkers in het mbo, hbo en wo.
Je hebt een keuze uit ruim 450 artikelen van bijvoorbeeld Apple, Adobe, Norton, McAfee en Microsoft, die je met hoge korting kunt aanschaffen! Welke producten je in de webwinkel vindt en welke prijzen je ziet, is afhankelijk van de licenties die jouw onderwijsinstelling afneemt.

Met welke gegevens kan ik inloggen op SURFspot?

 

Je kunt eenvoudig inloggen met het account van jouw onderwijsinstelling, bijvoorbeeld voor blackboard of de webmail van je onderwijsinstelling. De inloggegevens zijn dan ook in beheer van je onderwijsinstelling. Heb je vragen over inloggen of gaat er iets niet goed met je account? Raadpleeg dan de ICT-helpdesk van je onderwijsinstelling.   

Vanaf wanneer kan ik inloggen?

Het moment waarop je kunt inloggen op SURFspot is afhankelijk van jouw onderwijsinstelling. Wanneer jouw account geactiveerd en goedgekeurd wordt door de ict-afdeling van jouw onderwijsinstelling, kun je inloggen op SURFspot. Vaak gebeurt dit rond 1 september. Kun je voor 1 september nog niet inloggen met je nieuwe account, wacht dan nog even rustig af. 

Waar log ik in op SURFspot?

1. Klik op 'inloggen' 
2. Zoek op de naam van jouw instelling in het zoekvenster
3. Je ziet het inlogscherm van je instelling. Login met de gegevens van jouw instelling

Ik kan niet inloggen, wat moet ik doen?

Lukt het niet via de inlogbutton? Dan kun je het proberen op de volgende pagina: https://profile.surfconext.nl/. Je ziet dan je persoonlijke inloggegevens die SURFspot van je instelling ontvangt. Bij het veld “affiliation” moet de waarde “student” of “employee” staan. Staat dit er niet? Dan heb je helaas (nog) geen toegang tot SURFspot.  Neem in dat geval contact op met de ICT-helpdesk van jouw onderwijsinstelling. Zij kunnen dit voor je aanpassen, zodat je kunt inloggen. Wij hebben daar geen toestemming voor, omdat de onderwijsinstelling alleen zelf deze rechten heeft. Kom je er niet uit na contact te hebben gehad met je ICT-helpdesk? Dan kun je altijd contact met ons opnemen via mail of chat. 

Hoe weet ik of ik kan inloggen?

Op deze pagina kun je een overzicht vinden van onderwijsinstellingen waarbij medewerkers en studenten gebruik kunnen maken van onze website. Staat jouw onderwijsinstelling hier niet tussen? Dan zijn zij nog niet aangesloten. Hier kun je meer informatie vinden over het aansluiten bij SURFspot. 

 

  1. Toon alle