IBM SPSS Amos 28 Grad Pack Academic

Onderwijsprijs Onderwijsprijs € 65,00 Adviesprijs € 303,75
Windows
Binnen 15 min online beschikbaar!
Op voorraad
Let op: Dit is een studentenlicentie

Wat is IBM SPSS Amos 28 Grad Pack Academic?

IBM SPSS Amos 28 stelt je in staat om data-analyse meer diepte te geven met Structural Equation modelling (SEM). Denk hierbij aan (multiple)regressieanalyes, factoranalyses, correlaties en variantieanalyses.

De modellen in IBM SPSS Amos 28 stellen je in staat om bijvoorbeeld moderatie of mediatie variabelen te identificeren en te analyseren. Of om standaard multiple regressieanalyses uit te breiden tot complexere attituden- of gedragsmodellen.

  • Besturingssysteem: Windows 10
  • Processor: Intel of AMD x86 processor met 1 gigahertz (GHz) of meer
  • Werkgeheugen: 2GB RAM of meer
  • Hard disk: 1GB of opslagcapaciteit
  • Beeldscherm: XGA (1024x768) of hoger
Levertijd Binnen 15 min online beschikbaar!
Action message Let op: Dit is een studentenlicentie
Medium Download
Merk SPSS (IBM)
Bitversie 32-bits
Taal Engels
Beschikbaar voor Student
Aantal apparaten 1 apparaat
Looptijd licentie 1 jaar
Instructies Je kunt de download als volgt ophalen. Ga naar www.surfspot.nl Klik op 'Mijn SURFspot' 'Bestellingen', hier staat het product klaar Klik op 'Download' om het product te downloaden. De licentiecode staat vermeld onder 'Toon licentiecode'.
Bedenktermijn Op downloads is de bedenktijd niet van toepassing, downloads kunnen dan ook niet geannuleerd of geretourneerd worden. Tijdens het bestellen heb je akkoord gegeven om van je herroepingsrecht af te zien. Alle producten die je bij SURFspot aanschaft zijn inclusief BTW en verzendkosten.
Gebruikersvoorwaarden http://www.ibm.com/legal/nl/nl/
Je kunt de download als volgt ophalen. Ga naar www.surfspot.nl Klik op 'Mijn SURFspot' 'Bestellingen', hier staat het product klaar Klik op 'Download' om het product te downloaden. De licentiecode staat vermeld onder 'Toon licentiecode'.
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan