Gratis Soofos Online Cursus Leer Muziek Mixen en Masteren

Onderwijsprijs € 0,00

Binnen 15 min online beschikbaar!
Op voorraad

Snel op een rijtje:

  • Type: Online
  • Cursusniveau: Beginner
  • Duur: 1u 20min
  • Inclusief Certificaat: Ja
  • Beschikbaar voor: Medewerker/Student

Gratis cursus Muziek mixen en masteren

Heb je ooit geprobeerd je muziek te mixen en te masteren, maar raakte je verdwaald in een oceaan van online tutorials? Wij begrijpen je frustratie. Het vinden van je eigen unieke geluid vereist meer dan willekeurige tips en trucs. Het vraagt om een stevige basis van kennis en een duidelijke visie. Daarom biedt Soofos jou een bewezen systeem dat je keer op keer kunt toepassen. Alleen jij hebt dat perfecte geluid in je hoofd, en Soofos helpt je om dit te realiseren!

Leer de basisprincipes en workflow om muziek tot leven te brengen

In deze gratis cursus dompel je jezelf onder in de wereld van muziek mixen en masteren. Je leert de basisprincipes en de workflow die nodig zijn om je muziek tot leven te brengen. Soofos biedt een gestructureerde cursus die je de essentiële vaardigheden bijbrengt die je nodig hebt om te excelleren in mixen en masteren.

Een cursus voor iedereen met een passie voor muziek

Deze cursus is specifiek ontworpen voor muzikanten die thuis aan de slag willen met mixen. Of je nu een doorgewinterde artiest bent of net begint, deze cursus biedt jou de mogelijkheid om de kunst van mixen en masteren te verkennen en te beheersen. 

Je hebt alleen een computer nodig

Wat deze cursus onderscheidt, is de focus op praktische toepasbaarheid en flexibiliteit. Je hebt alleen een computer nodig, voorzien van speakers of een koptelefoon, en standaard audioproductiesoftware zoals Pro Tools, Cubase, Garageband, Reaper, Ableton, en meer. Het maakt niet uit welk programma je gebruikt; de instructies zijn universeel toepasbaar. Bovendien ben je niet beperkt tot een specifiek muziekgenre. Deze cursus biedt jou de vrijheid om je eigen muzikale reis te creëren en te ontdekken.

Krijg les van audio engineer Matthijs Quaars

Krijg les van Matthijs Quaars van Diamond Podcasting. “Ik ben mijn hele leven al in beslag genomen door geluid en muziek en heb jaren als freelance audio engineer voor muziek- en eventproducties gewerkt.”

Voor- en nadelen:

Leer professioneel mixen en masteren om je eigen sound te vinden.
Gestructureerde cursus die essentiële vaardigheden biedt zonder overbodige technische details.
Geschikt voor beginnende muzikanten in alle genres.
Vereist dat je beschikt over een computer en audioproductiesoftware.

*De cursus is na aankoop gedurende ten minste 12 maanden beschikbaar op het platform van Soofos. Je blijft voor altijd toegang houden, zolang de cursus op Soofos staat.

Levertijd Binnen 15 min online beschikbaar!
Medium Online dienst
Merk Soofos
Taal Nederlands
Beschikbaar voor Medewerker, Student
Aantal apparaten 1 gebruiker
Looptijd licentie Eeuwigdurend gebruiksrecht*
Speciale voorwaarden *De cursus is na aankoop gedurende ten minste 12 maanden beschikbaar op het platform van Soofos. Je blijft voor altijd toegang houden, zolang de cursus op Soofos staat.
Instructies Om te starten met de cursus dien je eerst naar de downloadlink te gaan. Vul de gevraagde gegevens in om jouw account aan te maken. Vervolgens kun je direct starten met de cursus.
Bedenktermijn Op downloads is de bedenktijd niet van toepassing, downloads kunnen dan ook niet geannuleerd of geretourneerd worden. Tijdens het bestellen heb je akkoord gegeven om van je herroepingsrecht af te zien. Alle producten die je bij SURFspot aanschaft zijn inclusief BTW en verzendkosten.
Gebruikersvoorwaarden https://soofos.nl/algemene-voorwaarden/
Om te starten met de cursus dien je eerst naar de downloadlink te gaan. Vul de gevraagde gegevens in om jouw account aan te maken. Vervolgens kun je direct starten met de cursus.
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan