Gratis Soofos Online Cursus Jezelf Voorstellen in Gebarentaal

Onderwijsprijs € 0,00

Binnen 15 min online beschikbaar!
Op voorraad

Snel op een rijtje:

  • Type: Online
  • Cursusniveau: Beginner
  • Duur: 30min
  • Inclusief Certificaat: Ja
  • Beschikbaar voor: Medewerker/Student

Jezelf voorstellen in Nederlandse Gebarentaal

De Nederlandse Gebarentaal is een rijke en levendige taal die door veel mensen wordt gebruikt. Wil je gratis kennismaken met deze unieke vorm van communicatie? Dan is deze gratis introductie geschikt voor jou. Hier leer je de basisvaardigheden om jezelf voor te stellen in gebarentaal, zodat je eenvoudige gesprekken kunt voeren. Deze cursus biedt een laagdrempelige kennismaking met gebarentaal en helpt je begrijpen hoe deze taal werkt.

Waarom de Nederlandse Gebarentaal?

De Nederlandse Gebarentaal heeft zich de afgelopen jaren sterk ontwikkeld en wordt door steeds meer mensen gebruikt. Voor doven en slechthorenden is gebarentaal vaak de belangrijkste manier om te communiceren. Maar ook voor horende mensen is het leren van gebarentaal waardevol, omdat het een unieke en fascinerende manier van communiceren is.

Voor wie is deze cursus bedoeld?

Deze cursus is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in het leren van de Nederlandse Gebarentaal. Leeftijd, achtergrond of locatie spelen geen rol. Iedereen kan profiteren van deze introductiecursus, of je nu al ervaring hebt met gebarentaal of niet. Het leren van gebarentaal opent deuren naar een inclusievere samenleving en stelt je in staat om beter te communiceren met anderen.

Verken de complete cursus Nederlandse Gebarentaal (NGT)

Deze introductiecursus biedt slechts een voorproefje van de rijke wereld van de Nederlandse Gebarentaal. Wil je meer leren en je vaardigheden verder ontwikkelen? Overweeg dan om de volledige cursus te volgen, waarin je alle aspecten van de Nederlandse Gebarentaal verkent.

Voor- en nadelen:

Gratis introductie in de Nederlandse Gebarentaal.
Leer jezelf voorstellen in gebarentaal.
Geschikt voor iedereen die meer wilt leren over de Nederlandse Gebarentaal.
Beperkte duur van 30 minuten kan als kort worden ervaren.

*De cursus is na aankoop gedurende ten minste 12 maanden beschikbaar op het platform van Soofos. Je blijft voor altijd toegang houden, zolang de cursus op Soofos staat.

Levertijd Binnen 15 min online beschikbaar!
Medium Online dienst
Merk Soofos
Taal Nederlands
Beschikbaar voor Medewerker, Student
Aantal apparaten 1 gebruiker
Looptijd licentie Eeuwigdurend gebruiksrecht*
Speciale voorwaarden *De cursus is na aankoop gedurende ten minste 12 maanden beschikbaar op het platform van Soofos. Je blijft voor altijd toegang houden, zolang de cursus op Soofos staat.
Instructies Om te starten met de cursus dien je eerst naar de downloadlink te gaan. Vul de gevraagde gegevens in om jouw account aan te maken. Vervolgens kun je direct starten met de cursus.
Bedenktermijn Op downloads is de bedenktijd niet van toepassing, downloads kunnen dan ook niet geannuleerd of geretourneerd worden. Tijdens het bestellen heb je akkoord gegeven om van je herroepingsrecht af te zien. Alle producten die je bij SURFspot aanschaft zijn inclusief BTW en verzendkosten.
Gebruikersvoorwaarden https://soofos.nl/algemene-voorwaarden/
Om te starten met de cursus dien je eerst naar de downloadlink te gaan. Vul de gevraagde gegevens in om jouw account aan te maken. Vervolgens kun je direct starten met de cursus.
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan