Gratis Soofos Online Cursus Basiscursus Online Marketing

Onderwijsprijs € 0,00

Binnen 15 min online beschikbaar!
Op voorraad

Snel op een rijtje:

 • Type: Online
 • Cursusniveau: Beginner
 • Duur: 59min
 • Inclusief Certificaat: Ja
 • Beschikbaar voor: Medewerker/Student

Basiscursus Online Marketing

In deze basiscursus Online Marketing word je in 1 uur in vogelvlucht meegenomen en weet je wat de basisprincipes van Online Marketing zijn. Door middel van praktische tools en meer dan 10 jaar ervaring helpt Soofos je snel op weg.

Leer in 6 stappen de basis van online marketing:

 • Wie?
 • Wat?
 • Waarom?
 • Wanneer?
 • Waar?
 • Welke volgorde?

Ontdek de kracht van effectieve online marketing. Online marketing is een dynamisch veld dat constant evolueert. Het begrijpen van de basisprincipes is cruciaal, maar het is ook belangrijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en technieken. Door deze cursus te volgen, zorg je ervoor dat je een solide basis legt en tegelijkertijd kennis maakt met de meest actuele inzichten in de wereld van online marketing.

Voor wie is deze cursus bedoeld?

Deze cursus is ideaal voor startende marketeers die hun studie nog volgen of bijna hebben afgerond, maar is ook geschikt voor marketeers die al wat verder zijn in hun carrière. Voor ondernemers die wat bij willen leren over Online Marketing is het een goed vertrekpunt, want je krijgt heel snel een overzicht van wat er allemaal mogelijk is om meer winst te genereren voor jouw bedrijf.

Dus, wil jij de nieuwste kennis op het gebied van online marketing? Volg dan deze gratis cursus van Soofos!

Voor- en nadelen:

Leer de basisprincipes van Online Marketing in slechts 1 uur.
Inclusief praktische tools en meer dan 10 jaar ervaring.
Geschikt voor beginnende marketeers.
Alleen gericht op de basisprincipes, niet op gevorderde strategieën.

*De cursus is na aankoop gedurende ten minste 12 maanden beschikbaar op het platform van Soofos. Je blijft voor altijd toegang houden, zolang de cursus op Soofos staat.

Levertijd Binnen 15 min online beschikbaar!
Medium Online dienst
Merk Soofos
Taal Nederlands
Beschikbaar voor Medewerker, Student
Aantal apparaten 1 gebruiker
Looptijd licentie Eeuwigdurend gebruiksrecht*
Speciale voorwaarden *De cursus is na aankoop gedurende ten minste 12 maanden beschikbaar op het platform van Soofos. Je blijft voor altijd toegang houden, zolang de cursus op Soofos staat.
Instructies Om te starten met de cursus dien je eerst naar de downloadlink te gaan. Vul de gevraagde gegevens in om jouw account aan te maken. Vervolgens kun je direct starten met de cursus.
Bedenktermijn Op downloads is de bedenktijd niet van toepassing, downloads kunnen dan ook niet geannuleerd of geretourneerd worden. Tijdens het bestellen heb je akkoord gegeven om van je herroepingsrecht af te zien. Alle producten die je bij SURFspot aanschaft zijn inclusief BTW en verzendkosten.
Gebruikersvoorwaarden https://soofos.nl/algemene-voorwaarden/
Om te starten met de cursus dien je eerst naar de downloadlink te gaan. Vul de gevraagde gegevens in om jouw account aan te maken. Vervolgens kun je direct starten met de cursus.
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan