Goedkoop Office voor studenten en docenten

 

Goedkoop Office dat is toch wat iedereen wil? Word, Excel, Powerpoint dat zijn toch wel de programma’s die je tijdens je studie of werk regelmatig nodig hebt. We weten dat het niet iets is waar je veel geld voor wilt betalen, maar je hebt het wel nodig. Daarom regelde SURFspot samen met jouw universiteit of hogeschool het volgende: legaal en goedkoop Office! Je kunt al binnen 10 minuten aan de slag. Via SURFspot download je direct de software voor een prikkie. 

 

Hoe download je Office?

 

Check 1: Studeer je aan of werk je bij een universiteit of hogeschool? Ja? Goed zo, dan heb jij recht op goedkoop Office.

Check 2: Maak een keuze of je student bent of werkt bij een hogeschool of universiteit. Waarom? Voor studenten zijn andere prijzen dan voor werknemers. Maak dus eerst de keuze of je student of medewerker bent.

 

 

goedkoop-office-student           goedkoop-office-medewerker

 

 

 

 

 

Studenten 

 

Check 3: Sommige onderwijsinstellingen hebben Office zelfs gratis voor jou geregeld!

Dit kan via ons zijn, maar sommige universiteiten en hogescholen doen het ook via hunzelf. Bekijk de lijst wie jou de goedkoopste Office- deal biedt.

Weet je het al? Hieronder vind je al onze nieuwste producten. Voor Mac en voor Windows. Office 365 Proplus is voor Mac en Windows

 

 

Studenten oudere goedkope Office-versies

 

 

Medewerkers goedkoop Office

 

Medewerkers oudere goedkope Office-versies 

 

Leer werken met Office

Goedkoop Office kopen is natuurlijk niet het belangrijkste. Het belangrijkste is dat jij als student of medewerker je werk en/of studieopdrachten goed kunt uitvoeren. Alleen goedkoop Office kunnen kopen,  is dan niet genoeg. Het is ook handig dat je weet hoe je gebruik kunt maken van de software. Wij snappen dat. Op onze blog schreven we een aantal blogs over Office. Bijvoorbeeld:

 

Wist je deze 5 gouden Excel-regels bijvoorbeeld al? Lees blog over Excel > 

5 Excel-tips voor goedkoop office 


Of haal jij het beste uit Powerpoint? Lees blog over Powerpoint >

 

  powerpoint presentatie voor goedkoop office

 

En ook over Office 2016 schreven we een blog.  Lees blog over Office 2016 >

real time werken met office

 

Houd het in de gaten want we bloggen regelmatig. Ben jij een Office-fanaat? En zou jij graag al je kennis willen delen met je mede-studenten of collega’s? Laat het ons weten via info@surfspot.nl. We nemen dan contact met je op.

 

Wil je op de hoogte blijven van alle laatste blogs? < Meld je dan aan op de nieuwsbrief >