In 2018 ga ik.....

....mezelf meer beveiligen

Je kunt geen krant meer openslaan of mobiele nieuwssite openklikken of de safety-lekken vliegen je om de oren. Nog recent daken alweer twee nieuwe lekken,  ‘Spectre’ en ‘Meltdown’, de kop op. En dat zijn de twee van de nieuwste voorbeelden in een jaar vol met (data)lekken en actieve hackers.
Het maakt je er mogelijk wel bewuster van dat het goed is al je digitale apparaten te beveiligen. Kies dus in 2018 voor Safety First!

  1. Toon alle

....groener denken

We willen allemaal ons steentje bijdragen aan een duurzamer leven, maar dat is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Misschien wordt dit wel het jaar dat je jezelf hier nog meer bewuster van kunt maken én duurzamer kunt gaan leven. Dat juichen wij bij SURFspot van harte toe. Op zoek naar meer tips over duurzaamheid? Raadpleeg dan eens deze pagina.

  1. Toon alle


...niet meer naar de Mac maar werken op een Mac

Heb je in 2017 te veel tijd bij de Mac doorgebracht? Kies er dan voor om 2018 wat meer tijd áchter de Mac door te brengen. Kies voor een Ipad, Macbook of iMac en bestel je hamburgers voortaan lekker online.

  1. Toon alle

...nieuwe dingen leren

Wordt 2018 het jaar waarin jij blind leert typen? Of ga je in het komende jaar je eigen blog beginnen? Of kies je voor iets heel anders en ga jij leren ontspannen in 2018? Wat het ook mag zijn, 2018 kan in ieder geval het jaar worden dat jij weer eens iets nieuws gaat leren. Benieuwd wat dat gaat worden? Bekijk al onze cursussen.

  1. Toon alle