Onderwijsprijs Onderwijsprijs € 30,00 Adviesprijs € 422,29
macOS
Tijdelijk niet leverbaar
Op voorraad

FileMaker Pro 17 Advanced

FileMaker Pro 17 Advanced is een programma waarmee je apps op maat kunt maken. Je kunt bijvoorbeeld  projecten beheren, inventarissen en meer. Iedereen kan een app op maat maken, zelfs als je geen uitgebreide ervaring in of kennis van IT hebt, kun je snel en eenvoudig aan de slag met FileMaker Pro 17 Advanced. 

Waarvoor wordt FileMaker Pro 17 Advanced gebruikt: 

 • Maak apps op maat voor iPads, iPhones, Windows, Macs en het internet.
 • Gebruik jouw apps op Windows en Mac.
 • Krijg toegang tot meer geavanceerde ontwikkelingstools om sneller apps te ontwikkelen en te implementeren.
 • Maak gebruik van diagnostische analysemethoden, krachtige controletools en nog veel meer.


Belangrijkste nieuwe functies in FileMaker Pro 17 Advanced:

 • Master-detail-lay-outs: Benut de nieuwe, verbeterde portal door algemene ontwerppatronen zoals master-detail-layouts te maken. Het is niet meer nodig om interne relaties en aanvullende scripts te maken.
 • Een object binnen een groep selecteren: Je kunt afzonderlijke objecten binnen een groep eenvoudig aanpassen, verplaatsen, vergroten of verkleinen, zonder dat u de groepering van alle objecten hoeft op te heffen.
 • De modus Opnieuw ontworpen lay-out: Het Infovenster, het tabblad Velden en het tabblad Objecten zijn makkelijker te vinden dankzij handige venstertjes in het documentenvenster.
 • Startklare apps: Je kunt sneller aan de slag als u 1 van de 6 nieuwe startklare apps kiest. Voeg meer functies toe door de app te combineren met een invoegtabel.
 • Het venster Mijn apps: Open jouw apps op maat vanuit één handig venster. Klik op het tabblad Maken om de nieuwe startklare apps te vinden.
 • Standaardvelden: Als je een nieuwe tabel maakt, worden er automatisch velden gemaakt die informatie weergeven over gemaakte records.
 • Ondersteuning voor het verzenden van meerdere bijlagen bij een e-mailbericht: Voeg meerdere bestanden toe aan een e-mailbericht om flexibeler te kunnen communiceren.
 •  Eigen menu's kopiëren en plakken: Kopieer menureeksen, menu's en menuonderdelen en plak die vervolgens in een ander bestand.
 •  Accountvergrendeling:Bescherm apps tegen brute force- en woordenboekaanvallen door een account na een bepaald aantal aanmeldingspogingen te vergrendelen.

Windows:

Windows 10 Pro Edition
Windows 10 Enterprise Edition
32-bits en 64-bits
Fall Creators Update
Windows 8.1 Standard Edition
Windows 8.1 Pro Edition
Systeemupdates 2919355 en 2999226
Windows 7 SP1 Professional Edition
Windows 7 SP1 Ultimate Edition
Systeemupdate 2999226

Mac:
macOS High Sierra 10.13 & macOS Sierra 10.12

Houd er rekening mee dat OS X El Capitan 10.11 niet langer wordt ondersteund. Zorg ervoor dat u het besturingssysteem hebt bijgewerkt alvorens de upgrade naar FileMaker Pro 17 Advanced uit te voeren.


 Hardware
Minimumvereisten Aanbevolen vereisten
Windows CPU: 1 GHz of snellere x86- of x64-bits processor CPU: 1 GHz of snellere x86- of x64-bits processor
RAM: 1 GB RAM: 2 GB of meer
Mac RAM: 2 GB RAM: 4 GB of meerLevertijd Tijdelijk niet leverbaar
Medium Download
Merk Filemaker
Bitversie 32- en 64-bits
Taal Meerdere talen
Beschikbaar voor Medewerker, Student
Aantal apparaten 1 gebruiker
Looptijd licentie Eeuwigdurend gebruiksrecht
Speciale voorwaarden

Apps op maat die zijn gemaakt met FileMaker Pro 12 en FileMaker Pro 12 Advanced of hoger kunnen met FileMaker Go 17 worden geopend en gebruikt.

Bedenktermijn

Op downloads is de bedenktijd niet van toepassing, downloads kunnen dan ook niet geannuleerd of geretourneerd worden. Tijdens het bestellen heb je akkoord gegeven om van je herroepingsrecht af te zien. Alle producten die je bij SURFspot.nl aanschaft zijn inclusief btw en verzendkosten.

Gebruikersvoorwaarden http://www.filemaker.com/company/legal/terms.html
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan