Waarom is antivirus belangrijk?

Antivirus biedt beschermende software op je computer, tegen bijvoorbeeld malware, spyware, phishing en andere dreigingen. Het gaat om bescherming tegen kwaadaardige software, ontworpen om data te stelen, systemen te ontwrichten of veilige connecties te compromitteren. Antivirus software helpt te voorkomen dat je schadelijke bestanden downloadt, houdt hackers buiten je netwerk en voorkomt bezoeken aan onveilige websites. Antivirus software van bijvoorbeeld Norton, McAfee en ESET werkt wat dat betreft als een soort schild rondom je computergebruik, zodat je hier veilig mee kunt werken.

Aanbod antivirusproducten

 Tip, als je inlogt, kun je gelijk zien welke producten beschikbaar zijn gesteld voor jou.

  1. Toon alle

Antivirus

Antivirus software, je komt er niet omheen wanneer je aan belangrijke documenten en prestaties werkt op je laptop of computer. Voorkom dat je uitgeschreven project ten prooi valt aan een virus of andere kwaadaardige software, door gebruik te maken van degelijke antivirus software. Je kunt online voordelig antivirus software voor studenten en medewerkers binnen het hoger onderwijs downloaden, waarmee je voorkomt dat je als het gevolg van een verkeerde klik in een e-mail of op internet helemaal opnieuw dient te beginnen. Uiteraard kunnen we je diverse pakketten bieden, van zowel gerenommeerde bedrijven als McAfee en Norton als een minder bekende ontwikkelaar als ESET. 

 

Voordelen van antivirussoftware

Antivirus software voor studenten en medewerkers biedt bescherming tegen bijvoorbeeld malware en spyware, daarnaast bestaan de voordelen uit netwerkbeheer, een firewall en een shredder of quickclean-functionaliteit. Ontwikkelaars zoals McAfee, Norton en ESET hanteren eigen merknamen voor de verschillende beveiligingsvoordelen, feit is dat je dankzij antivirus zonder zorgen gebruik kunt maken van je computer, de bestanden waar je mee werkt en de internetbrowser die je gebruikt om over het internet te surfen. Je kunt veilig je presentatie afronden of je verslag uitwerken, mogelijke gevaren van buitenaf krijgen geen kans je computer te infecteren.

 

Antivirus software voor studenten en medewerkers bij SURFspot

 

Uiteraard kun je de antivirus software voor studenten en medewerkers voordelig downloaden, bijvoorbeeld die van McAfee. Je krijgt dan de beschikking over Antivirus Plus, waarmee je zorgt voor een uitstekende bescherming tegen diverse online gevaren. Daarnaast kun je binnen antivirus bijvoorbeeld kiezen voor een ESET NOD32 Antivirus licentie of een van de andere pakketten.


Benieuwd naar de exacte prijzen en beschikbaarheid van antivirus? Je kunt inloggen om de prijs te bekijken, om vervolgens de antivirus software voor studenten en medewerkers te downloaden. De pakketten voldoen aan alle eisen voor gebruik op en rondom de hogeschool of universiteit, zodat je met een gerust hart kunt werken aan de belangrijke documenten en opdrachten binnen je opleiding.

  1. Toon alle