Ticken online Typecursus zonder Ticken examen

Waardering:
20% of 100

Bezig met ophalen aanbod

Adviesprijs

Bezig met ophalen aanbod

Apple Mac
Windows
Binnen 2 werkdagen per e-mail beschikbaar

Let op
Het Ticken examen zit bij dit product niet inbegrepen, schaf hiervoor Ticken online typecursus inclusief Ticken examen aan.

Ticken leert je blindtypen met tien vingers met behulp van de Typereflex-methode. Deze methode betekent dat je geen saaie, onzinnige lettercombinaties typt, maar meteen woordjes. Dat is de meest effectieve manier om jouw hersenen te trainen en blindtypen onder de knie te krijgen. Hierdoor leer je in 50% van de normale tijd blindtypen met tien vingers.

Kenmerken van Ticken online typecursus

De Ticken cursus is toegankelijk via het internet, zodat je op school of thuis gemakkelijk kunt oefenen. Door middel van de interactieve aanpak (digitale coach, video’s en typespellen) leer je in jouw eigen tempo in 30 lessen (25 a 30 minuten per les) blindtypen. Na iedere typeles krijg je jouw persoonlijke resultaten met bijbehorende verbeterpunten te zien. Zoals een persoonlijk advies voor de toetsen die extra aandacht verdienen.

Voordelen blindtypen

- Betere werkhouding: Als je kunt blindtypen hoef je niet telkens de beweging naar het toetsenbord met het hoofd te maken. Veel minder fysieke belasting als effect.
- efficiënter werken: Een scholier of student die gemiddeld 2 uur per dag typt, bespaart, nadat hij heeft leren blindtypen, op jaarbasis meer dan 20 hele school/studie-dagen aan tijd.

Persoonlijk advies & voortgang

Elke cursist krijgt persoonlijke terugkoppeling over zijn resultaten en voortgang in de cursus. Welke letters/tekens onder controle zijn en welke nog enige aandacht verdienen.

Via de volgende link vind je een video van Ticken Online: http://www.ticken.nl/Gratis-Typeles/Video-Uitleg-Typecursus.html 

- De online typecursus kan op elke computer met internetverbinding gevolgd worden

Medium Download
Merk Ticken
Levertijd Binnen 2 werkdagen per e-mail beschikbaar
Besturingssysteem Apple Mac, Windows
Taal Nederlands
Aantal apparaten 1 gebruiker
Looptijd licentie 1 jaar
Speciale voorwaarden

- Door dit artikel aan te schaffen verkrijg je een 1-jaar licentie van Ticken online Typecursus

- Je leert in 30 lessen (circa 15 uren, maar je hebt 12 maanden toegang tot de typecursus) dankzij de Typereflex®-leermethode op de meest effectieve manier blind typen.

Bedenktermijn

Cd/dvd
Voor cd's en dvd's geldt een bedenktijd van 14 dagen. Deze bedenktijd gaat in op het moment dat je het artikel hebt ontvangen. Het geldt alleen voor producten die ongeopend zijn (in originele en ongeschonden staat. De verzegeling mag dus niet verbroken zijn). Wil je je product binnen de bedenktijd retour sturen? Stuur dan een e-mail naar retouren@surfspot.nl.

Downloads
Op downloads is de bedenktijd niet van toepassing, downloads kunnen dan ook niet geannuleerd of geretourneerd worden. Tijdens het bestellen heb je akkoord gegeven om van je herroepingsrecht af te zien.

Alle producten die je bij SURFspot.nl aanschaft zijn inclusief BTW en verzendkosten.

Gebruikersvoorwaarden http://www.ticken.nl/Privacy.html
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan