Geef je medewerkers SURFspot tegoed voor hardware, software en online leermiddelen

Veilig online en thuiswerken zijn thema’s die steeds belangrijker zijn voor medewerkers binnen het onderwijs. Ook het gebruik van duurzame producten speelt een steeds grotere rol. Wil je als werkgever dit stimuleren? Bied dan je medewerkers SURFspot tegoed aan via SURFspot.

Benieuwd wat SURFspot tegoed precies is? Bekijk dan snel de video:

Gebruik maken van deze dienst? 

Om gebruik te kunnen maken van deze dienst, is het noodzakelijk dat jouw instelling is aangesloten op SURFspot. Bekijk hier of jouw instelling is aangesloten. Is jouw instelling aangesloten en ben je werkzaam op de HR afdeling? Dan kun je contact met ons opnemen om SURFspot tegoed af te nemen voor medewerkers. Ben je zelf niet werkzaam op de HR afdeling, maar vind je dit als medewerker wel interessant voor jouw instelling? Attendeer dan een collega van de HR afdeling op deze dienst. 


Brochure aanvragen

Meer informatie over SURFspot tegoed?  Vraag dan hieronder de brochure met aanvullende informatie aan. Direct na de aanvraag ontvang je de brochure per mail.


Meer informatie en contact

Wil je voor een groep medewerkers soft- en/of hardware aanschaffen of wil je met ons de mogelijkheden bespreken? Neem dan contact op via SURFspottegoed@surfspot.nl of bel met Nina van der Spek (06-28748583) of Pieter de Wit (06-11329011).

  
 

Medewerkers van de Universiteit van Amsterdam aan het woord

Bij de Universiteit van Amsterdam kunnen medewerkers gebruik maken van SURFspot tegoed, zij kunnen dit tegoed vrij besteden op SURFspot.nl. Benieuwd wat zij van SURFspot tegoed vinden en waar ze dit aan besteden? Lees hieronder dan snel verder.

SURFspot is een dienst van SURF, een coöperatieve vereniging van Nederlandse onderwijs- en onderzoeksinstellingen. Doordat jouw instelling lid is van SURF kunnen jullie gebruik maken van deze dienst.