Onderwijsprijs Onderwijsprijs € 99,00 Adviesprijs € 240,00
macOS
Binnen 15 min online beschikbaar!
Op voorraad

Snel op een rijtje:

  • Besturingssysteem: n.v.t.
  • Beschikbaar voor: Medewerkers, studenten
  • Type: Online
  • Licentie: 1 jaar

Wil jij jezelf ontwikkelen en je kennis op een bepaald gebied uitbreiden of verdiepen? Met Soofos Plus kun je onbeperkt cursussen volgen! Je kunt kiezen uit een breed assortiment, van IT tot marketing en van leren ontspannen tot ondernemen. Meer dan 500 cursussen worden gegeven door top instructeurs die expert zijn in zijn of haar eigen vakgebied. Daarnaast krijg je ook automatisch toegang tot alle nieuwe cursussen en onderwerpen die beschikbaar komen met Soofos Plus. Met deze licentie krijg je een jaar lang onbeperkt toegang tot alle cursussen van Soofos.

Voor- en nadelen:

Ontwikkel je vaardigheden met een wijd assortiment van cursussen.
Geniet van meer dan 500 cursussen over diverse onderwerpen.
✓ Maak een jaar lang onbeperkt gebruik van al het lesmateriaal
De licentie vernieuwt niet automatisch, na een jaar moet je het zelf verlengen.

Levertijd Binnen 15 min online beschikbaar!
Medium Online dienst
Merk Soofos
Taal Nederlands
Beschikbaar voor Medewerker, Student
Aantal apparaten 1 gebruiker
Looptijd licentie 1 jaar
Instructies Om te starten met de cursus dien je eerst naar de downloadlink te gaan (dit is de betaalpagina). Vul daar op de plek van de kortingscode / vouchercode jouw installatiecode in. Vul vervolgens de rest van de gevraagde gegevens in om jouw account aan te maken. Vervolgens kun je direct starten met de cursus.
Bedenktermijn Op downloads is de bedenktijd niet van toepassing, downloads kunnen dan ook niet geannuleerd of geretourneerd worden. Tijdens het bestellen heb je akkoord gegeven om van je herroepingsrecht af te zien. Alle producten die je bij SURFspot.nl aanschaft zijn inclusief BTW en verzendkosten.
Om te starten met de cursus dien je eerst naar de downloadlink te gaan (dit is de betaalpagina). Vul daar op de plek van de kortingscode / vouchercode jouw installatiecode in. Vul vervolgens de rest van de gevraagde gegevens in om jouw account aan te maken. Vervolgens kun je direct starten met de cursus.
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
In deze video leggen we je uit hoe je je Soofos Online Cursus activeert.