Soofos Online Cursuspakket Design

Onderwijsprijs Onderwijsprijs € 34,00 Adviesprijs € 297,00
macOS
Binnen 15 min online beschikbaar!
Op voorraad

Soofos Online Cursuspakket Design

Wil je een alles-in-één pakket om je design skills een boost te geven? Exclusief op SURFspot ontvang je in één pakket de drie meest populaire basiscursussen van Adobe Creative Cloud. Onderstaande cursussen zijn inbegrepen in het pakket:

1. Online cursus Adobe Photoshop

In 136 lessen leer je de belangrijkste vaardigheden van Photoshop. Na deze cursus kun je afbeeldingen uitsnijden, vormen maken en filters toevoegen. Je leert systematisch werken door gebruik te maken van masker en lagen. Bekijk hier meer informatie over de cursus Photoshop.

2. Online cursus Adobe Illustrator

In deze cursus leer je logo’s, pictogrammen, tekeningen en typografie te ontwerpen. Je leert hoe je een bestand aanmaakt, hoe je met illustrator designs kunt maken en hoe je jouw werk exporteert. Bekijk hier meer informatie over de cursus Illustrator.

3. Online cursus InDesign

Adobe InDesign is ideaal voor als je teksten wilt opmaken. Denk bijvoorbeeld aan een strak design voor je curriculum vitae of een magazine voor je medestudenten. In deze cursus leer je alles over hoe je verschillende documenten kunt aanmaken en vormgeven met tekst en beeld. Aan de hand van videolessen van een ervaren DTP-er leer je alle basistechnieken van InDesign.

Let op: de software Adobe Creative Cloud is niet inbegrepen bij het cursuspakket. Bekijk hier meer informatie over de cursus InDesign.

*De cursus is na aankoop gedurende tenminste 12 maanden beschikbaar op het platform van Soofos. Je blijft voor altijd toegang houden, zolang de cursus op Soofos staat.

Levertijd Binnen 15 min online beschikbaar!
Medium Online dienst
Merk Soofos
Besturingssysteem macOS
Taal Nederlands
Beschikbaar voor Medewerker, Student
Aantal apparaten 1 gebruiker
Looptijd licentie Eeuwigdurend gebruiksrecht*
Speciale voorwaarden *De cursus is na aankoop gedurende tenminste 12 maanden beschikbaar op het platform van Soofos. Je blijft voor altijd toegang houden, zolang de cursus op Soofos staat.
Instructies Om te starten met de cursus dien je eerst naar de downloadlink te gaan (dit is de betaalpagina). Vul daar op de plek van de kortingscode / vouchercode jouw installatiecode in. Vul vervolgens de rest van de gevraagde gegevens in om jouw account aan te maken. Vervolgens kun je direct starten met de cursus.
Bedenktermijn Op downloads is de bedenktijd niet van toepassing, downloads kunnen dan ook niet geannuleerd of geretourneerd worden. Tijdens het bestellen heb je akkoord gegeven om van je herroepingsrecht af te zien. Alle producten die je bij SURFspot.nl aanschaft zijn inclusief BTW en verzendkosten.
Gebruikersvoorwaarden https://soofos.nl/algemene-voorwaarden/
Om te starten met de cursus dien je eerst naar de downloadlink te gaan (dit is de betaalpagina). Vul daar op de plek van de kortingscode / vouchercode jouw installatiecode in. Vul vervolgens de rest van de gevraagde gegevens in om jouw account aan te maken. Vervolgens kun je direct starten met de cursus.
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
In deze video leggen we je uit hoe je je Soofos Online Cursus activeert.