Soofos Online Cursus WordPress 2019

Onderwijsprijs Onderwijsprijs € 19,00 Adviesprijs € 99,00
macOS
Binnen 15 min online beschikbaar!
Op voorraad

Inhoud van de cursus WordPress (Gutenberg 2019)

Leer websites bouwen met WordPress CMS. In deze cursus bouw je aan de hand van de Gutenberg plugin een WordPress website. Kies uit de vele templates een stijl die jouw aanspreekt en maak eenvoudig een website met meerdere pagina’s.

Voor wie is de cursus?

  • Voor iedereen die een website wilt leren bouwen en onderhouden.
  • Voor studenten die een eigen bedrijf willen opstarten of een website willen bouwen voor een (studie)vereniging.
  • Voor studenten die een portfolio op willen bouwen, bijvoorbeeld door blogs te publiceren of creatief werk online te publiceren.

Wat leer je in de cursus?

In deze cursus leer je WordPress te installeren en de basisinstellingen in te stellen en te wijzigen. Je leert werken met Gutenberg en om thema’s en plug-ins te installeren.

Bekijk voor meer informatie over de cursus WordPress (Gutenberg 2019) op de website van Soofos.

*De cursus is na aankoop gedurende tenminste 12 maanden beschikbaar op het platform van Soofos. Je blijft voor altijd toegang houden, zolang de cursus op Soofos staat.

Levertijd Binnen 15 min online beschikbaar!
Medium Online dienst
Merk Soofos
Taal Nederlands
Beschikbaar voor Medewerker, Student
Aantal apparaten 1 gebruiker
Looptijd licentie Eeuwigdurend gebruiksrecht*
Speciale voorwaarden *De cursus is na aankoop gedurende tenminste 12 maanden beschikbaar op het platform van Soofos. Je blijft voor altijd toegang houden, zolang de cursus op Soofos staat.
Instructies Om te starten met de cursus dien je eerst naar de downloadlink te gaan (dit is de betaalpagina). Vul daar op de plek van de kortingscode / vouchercode jouw installatiecode in. Vul vervolgens de rest van de gevraagde gegevens in om jouw account aan te maken. Vervolgens kun je direct starten met de cursus.
Bedenktermijn Op downloads is de bedenktijd niet van toepassing, downloads kunnen dan ook niet geannuleerd of geretourneerd worden. Tijdens het bestellen heb je akkoord gegeven om van je herroepingsrecht af te zien. Alle producten die je bij SURFspot.nl aanschaft zijn inclusief BTW en verzendkosten.
Gebruikersvoorwaarden https://soofos.nl/algemene-voorwaarden/
Om te starten met de cursus dien je eerst naar de downloadlink te gaan (dit is de betaalpagina). Vul daar op de plek van de kortingscode / vouchercode jouw installatiecode in. Vul vervolgens de rest van de gevraagde gegevens in om jouw account aan te maken. Vervolgens kun je direct starten met de cursus.
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
In deze video leggen we je uit hoe je je Soofos Online Cursus activeert.