Soofos Online Cursus Werken met UIKit

Onderwijsprijs Onderwijsprijs € 29,00 Adviesprijs € 79,00
macOS
Binnen 15 min online beschikbaar!
Op voorraad

Soofos Online Cursus Werken met UIKit

In deze online cursus hoe je zelf apps voor iOS kunt bouwen. Na het volgen van deze cursus kun je vanaf nu altijd zelf je eigen apps gaan ontwikkelen. Dit zul je leren door te werken met UIKit. Zorg natuurlijk wel dat je eerst de cursus Swift hebt gevolgd om maximaal resultaat te behalen. 

Je leert onder andere:

  • Het maken van je eigen iOS App
  • Viewcontrollers en Views
  • Tabellen
  • De belangrijkste objecten

Highlights

  • Meer dan 8 uur aan lessen
  • Inclusief oefenbestanden en opdrachten
  • Levenslang toegang
  • Nederlands gesproken, Nederlandse instructeur
  • Geschikt voor zowel Mobiel, Tablet als Desktop (Mac / Windows)

Voor meer informatie over de inhoud van de cursus, kijk op Soofos.

*De cursus is na aankoop gedurende tenminste 12 maanden beschikbaar op het platform van Soofos. Je blijft voor altijd toegang houden, zolang de cursus op Soofos staat.

Geschikt voor zowel Mobiel, Tablet als Desktop (Mac / Windows).
Levertijd Binnen 15 min online beschikbaar!
Medium Online dienst
Merk Soofos
Taal Nederlands
Beschikbaar voor Medewerker, Student
Aantal apparaten 1 gebruiker
Looptijd licentie Eeuwigdurend gebruiksrecht*
Speciale voorwaarden *De cursus is na aankoop gedurende tenminste 12 maanden beschikbaar op het platform van Soofos. Je blijft voor altijd toegang houden, zolang de cursus op Soofos staat.
Instructies Om te starten met de cursus dien je eerst naar de downloadlink te gaan (dit is de betaalpagina). Vul daar op de plek van de kortingscode / vouchercode jouw installatiecode in. Vul vervolgens de rest van de gevraagde gegevens in om jouw account aan te maken. Vervolgens kun je direct starten met de cursus.
Bedenktermijn Op downloads is de bedenktijd niet van toepassing, downloads kunnen dan ook niet geannuleerd of geretourneerd worden. Tijdens het bestellen heb je akkoord gegeven om van je herroepingsrecht af te zien. Alle producten die je bij SURFspot.nl aanschaft zijn inclusief BTW en verzendkosten.
Gebruikersvoorwaarden https://soofos.nl/algemene-voorwaarden/
Om te starten met de cursus dien je eerst naar de downloadlink te gaan (dit is de betaalpagina). Vul daar op de plek van de kortingscode / vouchercode jouw installatiecode in. Vul vervolgens de rest van de gevraagde gegevens in om jouw account aan te maken. Vervolgens kun je direct starten met de cursus.
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
In deze video leggen we je uit hoe je je Soofos Online Cursus activeert.