Soofos Online Cursus Werken met GIMP

Onderwijsprijs Onderwijsprijs € 19,00 Adviesprijs € 75,00
macOS
Binnen 15 min online beschikbaar!
Op voorraad

Inhoud van de cursus werken met GIMP

GIMP is gratis software waarmee je foto’s kunt bewerken. In deze cursus leer je werken met GIMP. Deze beginnerscursus is zeer geschikt voor als je voor het eerst foto’s wilt bewerken.

Voor wie is de cursus?

Deze cursus is geschikt als je wilt leren hoe je foto’s moet bewerken. Er is geen instapniveau vereist. De software van GIMP is een goed alternatief voor Adobe Photoshop.

Wat leer je in de cursus?

Je leert aan de hand van video’s en opdrachten alle basisfunctionaliteiten in GIMP. Je leert bijvoorbeeld:

  • Foto’s verbeteren
  • Foto’s manipuleren
  • Digitaal tekenen
  • Webbanners maken
  • Ontwerpen voor drukwerk maken
  • Teksten opmaken

Bekijk voor meer informatie over de cursus werken met GIMP op de website van Soofos.

*De cursus is na aankoop gedurende tenminste 12 maanden beschikbaar op het platform van Soofos. Je blijft voor altijd toegang houden, zolang de cursus op Soofos staat.

Levertijd Binnen 15 min online beschikbaar!
Medium Online dienst
Merk Soofos
Besturingssysteem macOS
Taal Nederlands
Beschikbaar voor Medewerker, Student
Aantal apparaten 1 gebruiker
Looptijd licentie Eeuwigdurend gebruiksrecht*
Speciale voorwaarden *De cursus is na aankoop gedurende tenminste 12 maanden beschikbaar op het platform van Soofos. Je blijft voor altijd toegang houden, zolang de cursus op Soofos staat.
Instructies Om te starten met de cursus dien je eerst naar de downloadlink te gaan (dit is de betaalpagina). Vul daar op de plek van de kortingscode / vouchercode jouw installatiecode in. Vul vervolgens de rest van de gevraagde gegevens in om jouw account aan te maken. Vervolgens kun je direct starten met de cursus.
Bedenktermijn Op downloads is de bedenktijd niet van toepassing, downloads kunnen dan ook niet geannuleerd of geretourneerd worden. Tijdens het bestellen heb je akkoord gegeven om van je herroepingsrecht af te zien. Alle producten die je bij SURFspot.nl aanschaft zijn inclusief BTW en verzendkosten.
Gebruikersvoorwaarden https://soofos.nl/algemene-voorwaarden/
Om te starten met de cursus dien je eerst naar de downloadlink te gaan (dit is de betaalpagina). Vul daar op de plek van de kortingscode / vouchercode jouw installatiecode in. Vul vervolgens de rest van de gevraagde gegevens in om jouw account aan te maken. Vervolgens kun je direct starten met de cursus.
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
In deze video leggen we je uit hoe je je Soofos Online Cursus activeert.