Soofos Online Cursus Videomontage met Premiere Pro CC

Onderwijsprijs Onderwijsprijs € 25,00 Adviesprijs € 99,00
macOS
Binnen 15 min online beschikbaar!
Op voorraad

Soofos Online Cursus Videomontage met Premiere Pro CC

In deze online cursus Videomontage met Premiere Pro leer je videotechnieken welke handig zijn bij het bewerken van je filmfragmenten. Adobe Premiere is een video-edit programma met gereedschappen en functies om video en geluid te monteren. Het programma heeft After effects om tekst en graphics creatief toe te voegen aan je video’s. 


Wat ontvang je bij de online cursus Videomontage met Premiere Pro CC:

  • Levenslange toegang
  • 61 lessen
  • 4 uur, 33 minuten
  • Nederland gesproken

Let op: het programma Adobe Premiere Pro is niet in de cursus inbegrepen. Voor meer informatie over de inhoud van de cursus, kijk op Soofos.

*De cursus is na aankoop gedurende tenminste 12 maanden beschikbaar op het platform van Soofos. Je blijft dus voor altijd toegang houden, zolang de cursus op Soofos staat.

Je kunt deze online cursus overal volgen, zolang je maar internet hebt.
Levertijd Binnen 15 min online beschikbaar!
Medium Online dienst
Merk Soofos
Taal Nederlands
Beschikbaar voor Medewerker, Student
Aantal apparaten 1 gebruiker
Looptijd licentie Eeuwigdurend gebruiksrecht*
Speciale voorwaarden *De cursus is na aankoop gedurende tenminste 12 maanden beschikbaar op het platform van Soofos. Je blijft dus voor altijd toegang houden, zolang de cursus op Soofos staat.
Instructies Om te starten met de cursus dien je eerst naar de downloadlink te gaan (dit is de betaalpagina). Vul daar op de plek van de kortingscode / vouchercode jouw installatiecode in. Vul vervolgens de rest van de gevraagde gegevens in om jouw account aan te maken. Vervolgens kun je direct starten met de cursus.
Bedenktermijn Op downloads is de bedenktijd niet van toepassing, downloads kunnen dan ook niet geannuleerd of geretourneerd worden. Tijdens het bestellen heb je akkoord gegeven om van je herroepingsrecht af te zien. Alle producten die je bij SURFspot.nl aanschaft zijn inclusief BTW en verzendkosten.
Gebruikersvoorwaarden https://soofos.nl/algemene-voorwaarden/
Om te starten met de cursus dien je eerst naar de downloadlink te gaan (dit is de betaalpagina). Vul daar op de plek van de kortingscode / vouchercode jouw installatiecode in. Vul vervolgens de rest van de gevraagde gegevens in om jouw account aan te maken. Vervolgens kun je direct starten met de cursus.
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
In deze video leggen we je uit hoe je je Soofos Online Cursus activeert.