Soofos Online Cursus Swift Programmeren: iOS App Maken

Onderwijsprijs Onderwijsprijs € 29,00 Adviesprijs € 79,00
Android
Apple Mac, iOS
Linux
Windows
Binnen 15 min online beschikbaar!
Op voorraad

Soofos Online Cursus Swift Programmeren: iOS App Maken

In deze online cursus leer je de fijne kneepjes van het programmeren in Swift. Dit is de ideale basis wanneer jij je wilt verdiepen in het maken van apps voor iOS. Wil je dus gaan starten met het maken van apps, dan is deze basiscursis Swift echt een must!

Je leert onder andere:

  • Xcode gebruiken
  • Variabelen en constanten
  • Verschillende functies
  • Verschillende datatypes

Highlights:

  • Meer dan 11 uur aan instructievideo’s!
  • Inclusief oefenbestanden en opdrachten
  • Levenslang toegang
  • Nederlands gesproken, Nederlandse instructeur
  • Geschikt voor zowel Mobiel, Tablet als Desktop (Mac / Windows)

Voor meer informatie over de inhoud van de cursus, kijk op Soofos.

*De cursus is na aankoop gedurende tenminste 12 maanden beschikbaar op het platform van Soofos. Je blijft voor altijd toegang houden, zolang de cursus op Soofos staat.

Geschikt voor zowel Mobiel, Tablet als Desktop (Mac / Windows).
Levertijd Binnen 15 min online beschikbaar!
Medium Online dienst
Merk Soofos
Besturingssysteem Android, Apple Mac, iOS, Linux, Windows
Taal Nederlands
Beschikbaar voor Medewerker, Student
Aantal apparaten 1 gebruiker
Looptijd licentie Eeuwigdurend gebruiksrecht*
Speciale voorwaarden *De cursus is na aankoop gedurende tenminste 12 maanden beschikbaar op het platform van Soofos. Je blijft voor altijd toegang houden, zolang de cursus op Soofos staat.
Instructies Om te starten met de cursus dien je eerst naar de downloadlink te gaan (dit is de betaalpagina). Vul daar op de plek van de kortingscode / vouchercode jouw installatiecode in. Vul vervolgens de rest van de gevraagde gegevens in om jouw account aan te maken. Vervolgens kun je direct starten met de cursus.
Bedenktermijn Op downloads is de bedenktijd niet van toepassing, downloads kunnen dan ook niet geannuleerd of geretourneerd worden. Tijdens het bestellen heb je akkoord gegeven om van je herroepingsrecht af te zien. Alle producten die je bij SURFspot.nl aanschaft zijn inclusief BTW en verzendkosten.
Gebruikersvoorwaarden https://soofos.nl/algemene-voorwaarden/
Om te starten met de cursus dien je eerst naar de downloadlink te gaan (dit is de betaalpagina). Vul daar op de plek van de kortingscode / vouchercode jouw installatiecode in. Vul vervolgens de rest van de gevraagde gegevens in om jouw account aan te maken. Vervolgens kun je direct starten met de cursus.
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan