Gratis Soofos Online Cursus Selecties Maken in Photoshop

Onderwijsprijs € 0,00
macOS
Binnen 15 min online beschikbaar!
Op voorraad

Gratis Soofos Online Cursus Selecties Maken in Photoshop

In deze online cursus leer je de basis onderdelen voor het maken van selecties in Photoshop. Het precies selecteren van delen van onder andere je afbeeldingen is erg belangrijk in Photoshop. Je kunt hiermee objecten of personen uit een achtergrond isoleren zodat je deze apart kan bewerken. Hoe je deze selecties maakt leer je in deze cursus. Deze cursus bestaat uit 13 lessen in video format en duurt 1 uur en 15 minuten. De video’s zijn Nederlands gesproken en zijn geschikt voor tablet en mobiel. Je kunt deze online cursus overal volgen, zolang je maar internet hebt en heeft een onbeperkte toegang.

Wat leer je zoal in deze cursus:
 • Marquee tools
 • Lasso Tools
 • Quick selection tool
 • Refine Edge controls
 • Magic wand tool
 • Color range select
 • Focus Area select
 • Selecties aanpassen
 • Quick mask mode
 • Selecties opslaan en laden
 • Selecteren met paden
 • Algemene tips en tricks

Bekijk hier meer informatie over de cursus Selecties Maken in Photoshop.

*De cursus is na aankoop gedurende tenminste 12 maanden beschikbaar op het platform van Soofos. Je blijft voor altijd toegang houden, zolang de cursus op Soofos staat.

Levertijd Binnen 15 min online beschikbaar!
Medium Online dienst
Merk Soofos
Besturingssysteem macOS
Looptijd licentie Eeuwigdurend gebruiksrecht*
Speciale voorwaarden *De cursus is na aankoop gedurende tenminste 12 maanden beschikbaar op het platform van Soofos. Je blijft voor altijd toegang houden, zolang de cursus op Soofos staat.
Instructies Klik onder het kopje 'Bestellingen' in 'Mijn SURFspot' op download. Je wordt doorgestuurd naar een betaalpagina van Soofos. Bij een gratis cursus ontvang je geen licentiecode. De balk voor de licentiecode vul je niet in. Vul de rest van de gevraagde gegevens in om een account bij Soofos aan te maken. Klik op bevestigen. Je kunt direct starten met de cursus.
Bedenktermijn Op downloads is de bedenktijd niet van toepassing, downloads kunnen dan ook niet geannuleerd of geretourneerd worden. Tijdens het bestellen heb je akkoord gegeven om van je herroepingsrecht af te zien. Alle producten die je bij SURFspot.nl aanschaft zijn inclusief BTW en verzendkosten.
Gebruikersvoorwaarden https://soofos.nl/algemene-voorwaarden/
Klik onder het kopje 'Bestellingen' in 'Mijn SURFspot' op download. Je wordt doorgestuurd naar een betaalpagina van Soofos. Bij een gratis cursus ontvang je geen licentiecode. De balk voor de licentiecode vul je niet in. Vul de rest van de gevraagde gegevens in om een account bij Soofos aan te maken. Klik op bevestigen. Je kunt direct starten met de cursus.
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
In deze video leggen we je uit hoe je je Soofos Online Cursus activeert.