Soofos Online Cursus Premiere Pro CC 2020

Onderwijsprijs Onderwijsprijs € 25,00 Adviesprijs € 99,00
macOS
Binnen 15 min online beschikbaar!
Op voorraad

Soofos Online Cursus Premiere Pro CC 2020

  • Alles over Adobe Premiere Pro
  • De geheimen van videobewerking kennen
  • Leer Premiere Pro kennen en gebruiken
  • Aan de hand van videolessen en opdrachten

Soofos biedt een cursus aan voor videomontage die een sterke basis legt voor beginners. De online cursus bestaat uit ruim 5 uur aan les- en oefenmateriaal. Je bepaalt zelf het tempo en aan het eind van de cursus kan je een certificaat krijgen. Dit certificaat kun je bijvoorbeeld delen op LinkedIn. In deze cursus leer je zelf montage maken met beelden en audio, stijlvolle overgangen tussen beelden, de basistools van Premiere Pro en hoe je jouw montage kan exporteren en delen.

Het programma Adobe Premiere Pro is niet in de cursus inbegrepen. Bekijk hier meer informatie over de cursus Premiere Pro CC 220

*De cursus is na aankoop gedurende tenminste 12 maanden beschikbaar op het platform van Soofos. Je blijft voor altijd toegang houden, zolang de cursus op Soofos staat.

Dit is een online cursus, een werkende internetverbinding is nodig om de lessen te volgen. Daarnaast is het handig om Adobe Premiere Pro te kunnen draaien op je computer. De systeemeisen voor Adobe Premiere Pro vind je hier.

Levertijd Binnen 15 min online beschikbaar!
Medium Online dienst
Merk Soofos
Taal Nederlands
Beschikbaar voor Medewerker, Student
Aantal apparaten 1 gebruiker
Looptijd licentie Eeuwigdurend gebruiksrecht*
Speciale voorwaarden *De cursus is na aankoop gedurende tenminste 12 maanden beschikbaar op het platform van Soofos. Je blijft voor altijd toegang houden, zolang de cursus op Soofos staat.
Instructies Om te starten met de cursus dien je eerst naar de downloadlink te gaan (dit is de betaalpagina). Vul daar op de plek van de kortingscode / vouchercode jouw installatiecode in. Vul vervolgens de rest van de gevraagde gegevens in om jouw account aan te maken. Vervolgens kun je direct starten met de cursus.
Bedenktermijn Op downloads is de bedenktijd niet van toepassing, downloads kunnen dan ook niet geannuleerd of geretourneerd worden. Tijdens het bestellen heb je akkoord gegeven om van je herroepingsrecht af te zien. Alle producten die je bij SURFspot.nl aanschaft zijn inclusief BTW en verzendkosten.
Gebruikersvoorwaarden https://soofos.nl/algemene-voorwaarden/
Om te starten met de cursus dien je eerst naar de downloadlink te gaan (dit is de betaalpagina). Vul daar op de plek van de kortingscode / vouchercode jouw installatiecode in. Vul vervolgens de rest van de gevraagde gegevens in om jouw account aan te maken. Vervolgens kun je direct starten met de cursus.
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
In deze video leggen we je uit hoe je je Soofos Online Cursus activeert.