Soofos Online cursus Lightroom

Onderwijsprijs Onderwijsprijs € 39,00 Adviesprijs € 147,00
macOS
Binnen 15 min online beschikbaar!
Op voorraad

Soofos Online cursus Lightroom

In deze online cursus leer je met meer dan 60 lessen foto’s op een sensationele manier bewerken en verschillende functionaliteiten toepassen. Omdat het programma volledig is ingericht op foto’s kan je er foto’s mee beheren, bewerken en afdrukken. Lightroom is eenvoudig te leren en heeft voldoende functionaliteiten zodat je Photoshop (bijna) niet meer nodig hebt. De cursus volg je op eigen tempo op het online leerplatform Soofos. Je krijgt onbeperkte toegang tot de cursus zodat je zelf bepaalt waar en wanneer je de cursus wilt volgen. Wanneer je de cursus hebt afgerond kan je een certificaat uitprinten, zo heb je direct iets tastbaars.

Je leert onder andere:

  • Verbluffende zwart-wit conversies
  • Creëren van dramatische wolkenluchten
  • Het retoucheren van portretten
  • Verwijderen van ruis en onevenheden

Je krijgt onder andere:

  • Meer dan 60 lessen, totaal meer dan 16uur aan instructievideo’s
  • Inclusief oefenbestanden en opdrachten
  • Inclusief Certificaat
  • Levenslang toegang
  • Nederlands gesproken, Nederlandse instructeur
  • Geschikt voor zowel Mobiel, Tablet als Desktop (Mac / Windows)

Je krijgt les van Peter van Veen, oprichter van MOOR-Fotografie en professioneel fotograaf. Peter leidt je in meer dan 60 lessen aan de hand van opdrachten en video’s door het hele programma heen. Zo leer je echt door het te doen.

Bekijk hier meer informatie over de cursus Lightroom.

*De cursus is na aankoop gedurende tenminste 12 maanden beschikbaar op het platform van Soofos. Je blijft voor altijd toegang houden, zolang de cursus op Soofos staat.

Geschikt voor zowel Mobiel, Tablet als Desktop (Mac / Windows)
Levertijd Binnen 15 min online beschikbaar!
Medium Online dienst
Merk Soofos
Taal Nederlands
Beschikbaar voor Medewerker, Student
Aantal apparaten 1 gebruiker
Looptijd licentie Eeuwigdurend gebruiksrecht*
Speciale voorwaarden

*De cursus is na aankoop gedurende tenminste 12 maanden beschikbaar op het platform van Soofos. Je blijft voor altijd toegang houden, zolang de cursus op Soofos staat.

Instructies Om te starten met de cursus dien je eerst naar de downloadlink te gaan (dit is de betaalpagina). Vul daar op de plek van de kortingscode / vouchercode jouw installatiecode in. Vul vervolgens de rest van de gevraagde gegevens in om jouw account aan te maken. Vervolgens kun je direct starten met de cursus.
Bedenktermijn Op downloads is de bedenktijd niet van toepassing, downloads kunnen dan ook niet geannuleerd of geretourneerd worden. Tijdens het bestellen heb je akkoord gegeven om van je herroepingsrecht af te zien. Alle producten die je bij SURFspot.nl aanschaft zijn inclusief BTW en verzendkosten.
Gebruikersvoorwaarden https://soofos.nl/algemene-voorwaarden/
Om te starten met de cursus dien je eerst naar de downloadlink te gaan (dit is de betaalpagina). Vul daar op de plek van de kortingscode / vouchercode jouw installatiecode in. Vul vervolgens de rest van de gevraagde gegevens in om jouw account aan te maken. Vervolgens kun je direct starten met de cursus.
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
In deze video leggen we je uit hoe je je Soofos Online Cursus activeert.