Soofos Online Cursus Ontspannen met Meditatie

Onderwijsprijs Onderwijsprijs € 19,00 Adviesprijs € 39,00
macOS
Binnen 15 min online beschikbaar!
Op voorraad

Soofos Online Cursus Ontspannen met Meditatie

Na een lange werk- of studiedag kun je wel wat ontspanning en rust gebruiken. Met de online cursus ‘Leren Ontspannen met Meditatie’  van Soofos kun je dat toepassen. Met deze cursus ontvang je 18 digitale lessen waarbij je ontdekt hoe jij meditatie het beste kunt toepassen en hoe je hiermee ultieme rust voor jezelf kunt creëren.

Wat ontvang je bij de Online Cursus Leren Ontspannen met Meditatie:
  • Levenslange toegang
  • 18 lessen
  • 4 uur, 29 minuten
  • Nederlands gesproken

Deze online cursus bestaat uit 18 lessen. Je kunt deze overal volgen, zolang je maar internet hebt.

Bekijk hier meer informatie over de cursus Leren Ontspannen met Meditatie.

*De cursus is na aankoop gedurende tenminste 12 maanden beschikbaar op het platform van Soofos. Je blijft voor altijd toegang houden, zolang de cursus op Soofos staat.

Levertijd Binnen 15 min online beschikbaar!
Medium Online dienst
Merk Soofos
Besturingssysteem macOS
Taal Nederlands
Beschikbaar voor Medewerker, Student
Aantal apparaten 1 gebruiker
Looptijd licentie Eeuwigdurend gebruiksrecht*
Speciale voorwaarden *De cursus is na aankoop gedurende tenminste 12 maanden beschikbaar op het platform van Soofos. Je blijft voor altijd toegang houden, zolang de cursus op Soofos staat.
Instructies Om te starten met de cursus dien je eerst naar de downloadlink te gaan (dit is de betaalpagina). Vul daar op de plek van de kortingscode / vouchercode jouw installatiecode in. Vul vervolgens de rest van de gevraagde gegevens in om jouw account aan te maken. Vervolgens kun je direct starten met de cursus.
Bedenktermijn Op downloads is de bedenktijd niet van toepassing, downloads kunnen dan ook niet geannuleerd of geretourneerd worden. Tijdens het bestellen heb je akkoord gegeven om van je herroepingsrecht af te zien. Alle producten die je bij SURFspot.nl aanschaft zijn inclusief BTW en verzendkosten.
Gebruikersvoorwaarden https://soofos.nl/algemene-voorwaarden/
Om te starten met de cursus dien je eerst naar de downloadlink te gaan (dit is de betaalpagina). Vul daar op de plek van de kortingscode / vouchercode jouw installatiecode in. Vul vervolgens de rest van de gevraagde gegevens in om jouw account aan te maken. Vervolgens kun je direct starten met de cursus.
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
In deze video leggen we je uit hoe je je Soofos Online Cursus activeert.