Soofos Online Cursus InDesign CC 2020

Onderwijsprijs Onderwijsprijs € 25,00 Adviesprijs € 99,00
macOS
Binnen 15 min online beschikbaar!
Op voorraad

Soofos Online Cursus InDesign CC 2020

  • Ideaal voor wie zelf drukwerk wil ontwerpen.
  • Leer door te doen met leuke opdrachten.
  • Ook voor beginners.
  • Je krijgt les van een ervaren designer.

Wil jij goed worden in ontwerpen en beginnen met een stevige basis? Dan is deze online InDesign CC cursus van Soofos echt iets voor jou. Stap voor stap legt een ervaren designer alles uit en leer je allerlei handigheden die je kan gebruiken als designer. Met ruim 76 lessen is deze cursus een schat van kennis en kan jouw een goede basis geven als ontwerper. De cursus is praktisch; je gaat al snel aan de slag met leuke opdrachten. En het voordeel van deze online cursus is dat je het geheel in je eigen tempo kan volgen. Wil jij beter worden in InDesign? Wacht dan niet langer en volg deze cursus.

Bekijk hier meer informatie over de cursus InDesign CC 2020. Het programma Adobe InDesign is niet in de cursus inbegrepen. Heb je nog geen Adobe CC? Dit creatieve pakket kun je hier bij ons aanschaffen.

*De cursus is na aankoop gedurende tenminste 12 maanden beschikbaar op het platform van Soofos. Je blijft voor altijd toegang houden, zolang de cursus op Soofos staat.

Dit is een online cursus, een werkende internetverbinding is nodig om de lessen te volgen. Daarnaast is het handig om Adobe InDesign te kunnen draaien op je computer. De systeemeisen voor Adobe InDesign vind je hier.

Levertijd Binnen 15 min online beschikbaar!
Medium Online dienst
Merk Soofos
Besturingssysteem macOS
Taal Nederlands
Beschikbaar voor Medewerker, Student
Aantal apparaten 1 apparaat
Looptijd licentie Eeuwigdurend gebruiksrecht*
Speciale voorwaarden *De cursus is na aankoop gedurende tenminste 12 maanden beschikbaar op het platform van Soofos. Je blijft voor altijd toegang houden, zolang de cursus op Soofos staat.
Instructies Om te starten met de cursus dien je eerst naar de downloadlink te gaan (dit is de betaalpagina). Vul daar op de plek van de kortingscode / vouchercode jouw installatiecode in. Vul vervolgens de rest van de gevraagde gegevens in om jouw account aan te maken. Vervolgens kun je direct starten met de cursus.
Bedenktermijn Op downloads is de bedenktijd niet van toepassing, downloads kunnen dan ook niet geannuleerd of geretourneerd worden. Tijdens het bestellen heb je akkoord gegeven om van je herroepingsrecht af te zien. Alle producten die je bij SURFspot.nl aanschaft zijn inclusief BTW en verzendkosten.
Gebruikersvoorwaarden https://soofos.nl/algemene-voorwaarden/
Om te starten met de cursus dien je eerst naar de downloadlink te gaan (dit is de betaalpagina). Vul daar op de plek van de kortingscode / vouchercode jouw installatiecode in. Vul vervolgens de rest van de gevraagde gegevens in om jouw account aan te maken. Vervolgens kun je direct starten met de cursus.
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
In deze video leggen we je uit hoe je je Soofos Online Cursus activeert.