Soofos Online Cursus Google Analytics

Onderwijsprijs Onderwijsprijs € 15,00 Adviesprijs € 49,00
macOS
Binnen 15 min online beschikbaar!
Op voorraad

Inhoud van de cursus Google Analytics

In deze cursus leer je hoe je meer uit jouw website kunt halen. Google Analytics is een gratis tool die inzichten geeft over het gedrag van de bezoekers op jouw website. Dit kun je gebruiken om verbeteringen aan te brengen in jouw website. In deze cursus leer je aan de hand van video’s hoe je Google Analytics kunt gebruiken.

Voor wie is de cursus?

  • Iedereen die een eigen website heeft
  • Als je meer wilt weten over Google Analytics
  • Studenten die een marketing gerelateerde opleiding volgen

Wat leer je in de cursus?

Na het volgen van deze cursus weet je hoe je jouw Google Analytics account juist kunt instellen en opzetten. Je kunt gebruikersstatistieken inzien en je kunt de resultaten analyseren. Aan de hand van deze resultaten weet je hoe je jouw website kunt verbeteren. Tot slot kun je overzichten en rapportages maken binnen Analytics.

Bekijk voor meer informatie over de cursus Google Analytics op de website van Soofos.

*De cursus is na aankoop gedurende tenminste 12 maanden beschikbaar op het platform van Soofos. Je blijft voor altijd toegang houden, zolang de cursus op Soofos staat.

Levertijd Binnen 15 min online beschikbaar!
Medium Online dienst
Merk Soofos
Besturingssysteem macOS
Taal Nederlands
Beschikbaar voor Medewerker, Student
Aantal apparaten 1 gebruiker
Looptijd licentie Eeuwigdurend gebruiksrecht*
Speciale voorwaarden *De cursus is na aankoop gedurende tenminste 12 maanden beschikbaar op het platform van Soofos. Je blijft voor altijd toegang houden, zolang de cursus op Soofos staat.
Instructies Om te starten met de cursus dien je eerst naar de downloadlink te gaan (dit is de betaalpagina). Vul daar op de plek van de kortingscode / vouchercode jouw installatiecode in. Vul vervolgens de rest van de gevraagde gegevens in om jouw account aan te maken. Vervolgens kun je direct starten met de cursus.
Bedenktermijn Op downloads is de bedenktijd niet van toepassing, downloads kunnen dan ook niet geannuleerd of geretourneerd worden. Tijdens het bestellen heb je akkoord gegeven om van je herroepingsrecht af te zien. Alle producten die je bij SURFspot.nl aanschaft zijn inclusief BTW en verzendkosten.
Gebruikersvoorwaarden https://soofos.nl/algemene-voorwaarden/
Om te starten met de cursus dien je eerst naar de downloadlink te gaan (dit is de betaalpagina). Vul daar op de plek van de kortingscode / vouchercode jouw installatiecode in. Vul vervolgens de rest van de gevraagde gegevens in om jouw account aan te maken. Vervolgens kun je direct starten met de cursus.
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
In deze video leggen we je uit hoe je je Soofos Online Cursus activeert.