Soofos Online Cursus Concentratie Verbeteren

Onderwijsprijs Onderwijsprijs € 17,50 Adviesprijs € 39,00
macOS
Binnen 15 min online beschikbaar!
Op voorraad

Soofos Online Cursus Concentratie Verbeteren

We kennen het allemaal, de ene dag lijkt een dag werken of studeren voorbij te vliegen en op een andere dag kost het extra veel moeite. In deze online cursus leer je hoe het concentratievermogen werkt en hoe je dit vermogen kunt trainen. De cursus gaat ook in op aspecten die het moeilijker maken om te concentreren, bijvoorbeeld vanwege stress, depressie of burn-out. Aan de hand van oefeningen kun je aan de slag om je te beter te leren focussen.

Het lespakket

  • Les 1: Concentratie
  • Les 2: Concentratieproblemen
  • Les 3: De concentratie verbeteren
  • Les 4: Concentratie en gezond leven
  • Les 5: Oefeningen
  • Les 6: Kenmerken, typen, oorzaken, risicofactoren en symptomen verminderen
  • Les 7: Depressie
  • Les 8: Verslaving
  • Les 9: Stress, overspannenheid en burn-out
  • Les 10: Concentratiestoornis

Wil je meer weten over deze cursus of eerst even een proefles doen? Klik hier voor extra informatie. 

*De cursus is na aankoop gedurende tenminste 12 maanden beschikbaar op het platform van Soofos. Je blijft voor altijd toegang houden, zolang de cursus op Soofos staat.

Levertijd Binnen 15 min online beschikbaar!
Medium Online dienst
Merk Soofos
Besturingssysteem macOS
Taal Nederlands
Beschikbaar voor Medewerker, Student
Aantal apparaten 1 gebruiker
Looptijd licentie Eeuwigdurend gebruiksrecht*
Speciale voorwaarden *De cursus is na aankoop gedurende tenminste 12 maanden beschikbaar op het platform van Soofos. Je blijft voor altijd toegang houden, zolang de cursus op Soofos staat.
Instructies Om te starten met de cursus dien je eerst naar de downloadlink te gaan (dit is de betaalpagina). Vul daar op de plek van de kortingscode / vouchercode jouw installatiecode in. Vul vervolgens de rest van de gevraagde gegevens in om jouw account aan te maken. Vervolgens kun je direct starten met de cursus.
Bedenktermijn Op downloads is de bedenktijd niet van toepassing, downloads kunnen dan ook niet geannuleerd of geretourneerd worden. Tijdens het bestellen heb je akkoord gegeven om van je herroepingsrecht af te zien. Alle producten die je bij SURFspot.nl aanschaft zijn inclusief BTW en verzendkosten.
Gebruikersvoorwaarden https://soofos.nl/algemene-voorwaarden/
Om te starten met de cursus dien je eerst naar de downloadlink te gaan (dit is de betaalpagina). Vul daar op de plek van de kortingscode / vouchercode jouw installatiecode in. Vul vervolgens de rest van de gevraagde gegevens in om jouw account aan te maken. Vervolgens kun je direct starten met de cursus.
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
In deze video leggen we je uit hoe je je Soofos Online Cursus activeert.