Soofos Online Cursus After Effects

Onderwijsprijs Onderwijsprijs € 29,00 Adviesprijs € 99,00
macOS
Binnen 15 min online beschikbaar!
Op voorraad

Soofos Online Cursus After Effects

In deze online cursus Starten met animeren in After Effects leer je hoe je met Adobe After Effects zelf animaties maakt die bestaan uit video, tekst, logo’s, grafische illustraties, geluid en geluidseffecten.

Wat ontvang je:

  • Certificaat
  • Meer dan 40+ video lessen
  • 4 uur, 27 minuten
  • Nederlands gesproken
  • 24/7 toegang tot al het materiaal
  • Inclusief oefenbestanden

Na het volgen van deze online cursus kan je animaties maken die gereed zijn om te publiceren op internet, computer, tablet en/of voor presentaties en die bestaan uit, een combinatie van, animatie, video, tekst, logo’s, grafische illustraties, geluid en geluidseffecten.

Bekijk hier meer informatie over de cursus After Effects.

*De cursus is na aankoop gedurende tenminste 12 maanden beschikbaar op het platform van Soofos. Je blijft voor altijd toegang houden, zolang de cursus op Soofos staat.

Levertijd Binnen 15 min online beschikbaar!
Medium Online dienst
Merk Soofos
Besturingssysteem macOS
Taal Nederlands
Beschikbaar voor Medewerker, Student
Aantal apparaten 1 gebruiker
Looptijd licentie Eeuwigdurend gebruiksrecht*
Speciale voorwaarden *De cursus is na aankoop gedurende tenminste 12 maanden beschikbaar op het platform van Soofos. Je blijft voor altijd toegang houden, zolang de cursus op Soofos staat.
Instructies Om te starten met de cursus dien je eerst naar de downloadlink te gaan (dit is de betaalpagina). Vul daar op de plek van de kortingscode / vouchercode jouw installatiecode in. Vul vervolgens de rest van de gevraagde gegevens in om jouw account aan te maken. Vervolgens kun je direct starten met de cursus.
Bedenktermijn Op downloads is de bedenktijd niet van toepassing, downloads kunnen dan ook niet geannuleerd of geretourneerd worden. Tijdens het bestellen heb je akkoord gegeven om van je herroepingsrecht af te zien. Alle producten die je bij SURFspot.nl aanschaft zijn inclusief BTW en verzendkosten.
Gebruikersvoorwaarden https://soofos.nl/algemene-voorwaarden/
Om te starten met de cursus dien je eerst naar de downloadlink te gaan (dit is de betaalpagina). Vul daar op de plek van de kortingscode / vouchercode jouw installatiecode in. Vul vervolgens de rest van de gevraagde gegevens in om jouw account aan te maken. Vervolgens kun je direct starten met de cursus.
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
In deze video leggen we je uit hoe je je Soofos Online Cursus activeert.