Soofos Online Adobe After Effects: Motion Graphics

Onderwijsprijs Onderwijsprijs € 19,00 Adviesprijs € 99,00
macOS
Binnen 15 min online beschikbaar!
Op voorraad

Wat leer je in de cursus Motion Graphics?

Adobe After Effects CC is een programma waarmee je animaties en effecten in video’s kunt maken. In deze cursus leer je Motion Graphics te maken. Dat zijn bewegende elementen in een video of animatie. Deze techniek is zeer populair in films, reclames en video’s op Instagram.

Wil jij weten hoe je deze effecten zelf kunt maken? Dat kan in deze cursus! Dit ga je onder andere leren:

  • De basis van animeren
  • Vormen en teksten animeren
  • Werken met bestanden uit Illustrator en Photoshop
  • Toepassen van effecten
  • Objecten uit een achtergrond isoleren en bewerken

Voor wie is deze cursus?

Deze cursus is voor iedereen die animaties wil maken en effecten wil toevoegen aan video’s. Adobe After Effects CC zit niet bij de cursus inbegrepen. Dit programma is onderdeel van het Adobe Creative Cloud pakket. Denk je dat het leren maken van Motion Graphics nog een stapje te ver is? Bekijk dan hier de basiscursus Adobe After Effects op SURFspot.

Bekijk hier meer informatie over de cursus Motion Graphics.

*De cursus is na aankoop gedurende tenminste 12 maanden beschikbaar op het platform van Soofos. Je blijft voor altijd toegang houden, zolang de cursus op Soofos staat.

Levertijd Binnen 15 min online beschikbaar!
Medium Online dienst
Merk Soofos
Besturingssysteem macOS
Taal Nederlands
Beschikbaar voor Medewerker, Student
Aantal apparaten 1 gebruiker
Looptijd licentie Eeuwigdurend gebruiksrecht*
Speciale voorwaarden *De cursus is na aankoop gedurende tenminste 12 maanden beschikbaar op het platform van Soofos. Je blijft voor altijd toegang houden, zolang de cursus op Soofos staat.
Instructies Om te starten met de cursus dien je eerst naar de downloadlink te gaan (dit is de betaalpagina). Vul daar op de plek van de kortingscode / vouchercode jouw installatiecode in. Vul vervolgens de rest van de gevraagde gegevens in om jouw account aan te maken. Vervolgens kun je direct starten met de cursus.
Bedenktermijn Op downloads is de bedenktijd niet van toepassing, downloads kunnen dan ook niet geannuleerd of geretourneerd worden. Tijdens het bestellen heb je akkoord gegeven om van je herroepingsrecht af te zien. Alle producten die je bij SURFspot.nl aanschaft zijn inclusief BTW en verzendkosten.
Gebruikersvoorwaarden https://soofos.nl/algemene-voorwaarden/
Om te starten met de cursus dien je eerst naar de downloadlink te gaan (dit is de betaalpagina). Vul daar op de plek van de kortingscode / vouchercode jouw installatiecode in. Vul vervolgens de rest van de gevraagde gegevens in om jouw account aan te maken. Vervolgens kun je direct starten met de cursus.
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
In deze video leggen we je uit hoe je je Soofos Online Cursus activeert.