Soofos Online cursus MindMap

Beoordeling:
30 % of 100
Onderwijsprijs Onderwijsprijs € 7,50 Adviesprijs € 27,50
Android
Apple Mac, iOS
Linux
Windows
Binnen 15 min online beschikbaar!
Op voorraad
In deze online cursus MindMap leer je georganiseerd werken waardoor je minder chaos ervaart in je leven. MindMap verbetert je manier van werken door overzicht te houden, beter te plannen, efficiënter en winstgevender te werken. Het is een breed toepasbare techniek welke je ook voor persoonlijke effectiviteit kan inzetten. Denk bijvoorbeeld aan je studie, wanneer je in een stressvolle situatie zit en je het overzicht even kwijt bent. MindMap helpt je bij het visualiseren van jouw ideeën tot overzichtelijke informatie, makkelijk en eenvoudig.

Wat ontvang je bij de Online cursus MindMap:

  • Inclusief Certificaat
  • Levenslange toegang
  • 20 lessen
  • 51 minuten

Deze online cursus bestaat uit 20 lessen. Je kan deze overal volgen, zolang je maar internet hebt. 

Voor meer informatie over de inhoud van de cursus, kijk op Soofos.

Medium Online dienst
Merk Soofos
Levertijd Binnen 15 min online beschikbaar!
Besturingssysteem Android, Apple Mac, iOS, Linux, Windows
Taal Nederlands
Beschikbaar voor: Medewerker, Student
Aantal apparaten 1 gebruiker
Looptijd licentie Eeuwigdurend gebruiksrecht
Instructies Om te starten met de cursus dien je eerst naar de downloadlink te gaan (dit is de betaalpagina). Vul daar op de plek van de kortingscode / vouchercode jouw installatiecode in. Vul vervolgens de rest van de gevraagde gegevens in om jouw account aan te maken. Vervolgens kun je direct starten met de cursus.
Bedenktermijn Op downloads is de bedenktijd niet van toepassing, downloads kunnen dan ook niet geannuleerd of geretourneerd worden. Tijdens het bestellen heb je akkoord gegeven om van je herroepingsrecht af te zien. Alle producten die je bij SURFspot.nl aanschaft zijn inclusief BTW en verzendkosten.
Gebruikersvoorwaarden https://soofos.nl/algemene-voorwaarden/
Om te starten met de cursus dien je eerst naar de downloadlink te gaan (dit is de betaalpagina). Vul daar op de plek van de kortingscode / vouchercode jouw installatiecode in. Vul vervolgens de rest van de gevraagde gegevens in om jouw account aan te maken. Vervolgens kun je direct starten met de cursus.
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Klant vragen
Geen Vragen