Bezig met ophalen aanbod

Adviesprijs

Bezig met ophalen aanbod

Apple Mac
Windows
Binnen 15 min online beschikbaar!

Let op: Je kunt in Rationale Extra op de profiel pagina zelf kiezen welke van de vier taalversies (Nederlands, Engels, Duits of Spaans) je wenst. Het geïntegreerde e-book is alleen in de Engelse taal.
In Rationale Extra wordt een geïntegreerd e-book meegeleverd: "Critical Thinking: Reasoning and Communicating with Rationale"

Wil je je vermogen om kritisch te denken verbeteren en verder ontwikkelen? Wil je een goed gestructureerd betoog kunnen schrijven? Wil je vaardig worden in het analyseren en beoordelen van andermans redeneringen? De software Rationale is speciaal daarvoor ontworpen op basis van meerjarig onderzoek aan de Universiteit van Melbourne naar wat het meest effectieve instrument is ter ontwikkeling van kritische denkvaardigheden

Rationale is een visueel hulpmiddel voor redeneren en kritisch denken. Dit zijn essentiële vaardigheden voor een succesvolle studie in het hoger onderwijs en voor een carrière als professional. Met Rationale maak je goed gestructureerde opdrachten, betogen, scripties en adviesrapporten.Rationale bevat een uitgebreide handleiding kritisch denken; daarnaast vind je er twee omvangrijke oefensites met in moeilijkheidsgraad oplopende theorie, en met oefeningen en toetsen (inclusief modelantwoorden) om je eigen kennis en vaardigheid te toetsen

Rationale is bruikbaar in het hele curriculum van je opleiding, niet alleen binnen een cursus Kritisch Denken. Rationale in Nederland wordt verzorgd door de Stichting Kritisch Denken. Deze stichting is opgericht ter ontwikkeling en ondersteuning van kritische denkvaardigheden en richt zich in eerste instantie op het Nederlandstalige hoger onderwijs. Rationale NL vormt een onderdeel van een Nederlandstalige methodiek, Kritisch Denken met Rationale, gericht op de ontwikkeling van kritische denkvaardigheden

OS: MS Windows/Apple Mac
Browser: Google Chrome, Modzilla Firefox (mimimaal versie 4), Internet Explorer 10 en Safari

Medium Online dienst
Producent Kritisch Denken
Levertijd Binnen 15 min online beschikbaar!
Besturingssysteem Apple Mac, Windows
Taal Meerdere talen
Aantal apparaten 1 apparaat
Looptijd licentie 1 jaar
Speciale voorwaarden

- Na activatie van de code is jouw licentie voor Rationale Extra 12 maanden geldig.
- Het geïntegreerde e-book kan niet in een e-reader gelezen worden maar is geïntegreerd in Rationale Extra.

Instructies Je kunt de licentiecode als volgt ophalen. Ga naar www.surfspot.nl Klik op 'Mijn SURFspot' 'Bestellingen'. De licentiecode staat vermeld onder 'Toon licentiecode'.
Bedenktermijn

Cd/dvd
Voor cd's en dvd's geldt een bedenktijd van 14 dagen. Deze bedenktijd gaat in op het moment dat je het artikel hebt ontvangen. Het geldt alleen voor producten die ongeopend zijn (in originele en ongeschonden staat. De verzegeling mag dus niet verbroken zijn). Wil je je product binnen de bedenktijd retour sturen? Stuur dan een e-mail naar retouren@surfspot.nl.

Downloads
Op downloads is de bedenktijd niet van toepassing, downloads kunnen dan ook niet geannuleerd of geretourneerd worden. Tijdens het bestellen heb je akkoord gegeven om van je herroepingsrecht af te zien.

Alle producten die je bij SURFspot.nl aanschaft zijn inclusief BTW en verzendkosten.

Bitversie 32- en 64-bits
Gebruikersvoorwaarden https://www.rationaleonline.com/terms
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Je kunt de licentiecode als volgt ophalen. Ga naar www.surfspot.nl Klik op 'Mijn SURFspot' 'Bestellingen'. De licentiecode staat vermeld onder 'Toon licentiecode'.