Office 2019 for Mac - Medewerker

Waardering:
60% of 100

Bezig met ophalen aanbod

Adviesprijs

Bezig met ophalen aanbod

Apple Mac
Binnen 15 min online beschikbaar!

Belangrijkste kenmerken Office 2019 for Mac:

Let op: Office for Mac 2019 werkt alleen op: macOS High Sierra 10.13, macOS Mojave 10.14 en macOS Catalina 10.15

Microsoft Office 2019 is de beste optie voor iedereen die Office op één computer willen gebruiken en geen abonnement willen. Office 2019 is perfect voor teamwerk. Wanneer je het document opslaat in de cloud kan je eenvoudig tegelijkertijd in hetzelfde document werken in Word en PowerPoint Office 2019 is een eenmalige aankoop. Dit betekent echter dat Office 2019 niet beschikt over een upgrade-optie. Office 2019 for Mac bevat de volgende programma's:

 • Excel 2019
 • Word 2019
 • PowerPoint 2019
 • Outlook 2019

Let op:

 • Invoegtoepassingen (add-ins) zijn niet inbegrepen.
 • Onedrive is niet inbegrepen

Functies Microsoft Office 2019 for Mac:

 • Oneindig te gebruiken op één computer
 • Keuze tussen Nederlands, Engels, en 40 andere talen
 • Samenwerken aan documenten
 • Eenvoudig delen
 • Geoptimaliseerd voor (touch) aanraking

Nieuw in Microsoft Office 2019:

Word: Daar is nu te kiezen voor een donker thema, ideaal voor wie vaak 's avonds nog achter de pc zit. Ook nieuw is een spraak-naar-tekst-functie, zodat je kunt dicteren. Momenteel is er nog geen ondersteuning voor de Nederlandse taal. De nieuwe voorleesfunctie werkt wel in onze taal.

PowerPoint: In PowerPoint kun je aan de slag met Zoom en Morph. Zoom is een manier om tijdens een presentatie snel een overzicht te krijgen van alle dia's en vervolgens rap naar de slide te springen die je zoekt.

Excel: Het zal je niet verbazen dat er in Excel verschillende nieuwe formules zijn bijgekomen, naast aanpassingen aan bestaande formules zodat deze gemakkelijker uit te voeren zijn. Ook zijn er nieuwe manieren om data te visualiseren.

Outlook: Outlook biedt momenteel de Focussed Inbox, 'Postvak in met prioriteit'. Het mailprogramma maakt automatisch onderscheid tussen belangrijke mailtjes en bijvoorbeeld reclame-mails. Je kunt dit als je wilt ook weer uitschakelen. Tevens handig zijn @-mentions, zodra iemand specifiek jouw aandacht wil trekken in een mail die aan meerdere mensen wordt verstuurd.

Let op: Office for Mac 2019 werkt alleen op: macOS High Sierra 10.13, macOS Mojave 10.14 en macOS Catalina 10.15

Medium Download
Merk Microsoft
Levertijd Binnen 15 min online beschikbaar!
Besturingssysteem Apple Mac
Beschikbaar voor: Medewerker
Aantal apparaten 1 apparaat
Looptijd licentie Tijdelijk gebruiksrecht
Speciale voorwaarden
 • Je dient de software binnen 30 dagen na aanschaf te downloaden, na deze periode is de download niet langer beschikbaar
Instructies

Je kunt de download als volgt ophalen. Ga naar www.surfspot.nl Klik op 'Mijn SURFspot' 'Bestellingen', hier staat het product klaar Klik op 'Download' om het product te downloaden. De licentiecode staat vermeld onder 'Toon licentiecode'.

Bedenktermijn

Op downloads is de bedenktijd niet van toepassing, downloads kunnen dan ook niet geannuleerd of geretourneerd worden. Tijdens het bestellen heb je akkoord gegeven om van je herroepingsrecht af te zien.

Alle producten die je bij SURFspot.nl aanschaft zijn inclusief BTW en verzendkosten.

Bitversie 32- en 64-bits
Gebruikersvoorwaarden https://products.office.com/nl-nl/microsoft-software-license-agreement
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
pdf
(Grootte: 741.6 KB)
In deze handleiding laten we stap voor stap zien hoe je Office for Mac 2019 in activeert of herinstalleert
pdf
(Grootte: 757.3 KB)
In this manual we will explain how to (re-)install Office 2019 for Mac step by step

Je kunt de download als volgt ophalen. Ga naar www.surfspot.nl Klik op 'Mijn SURFspot' 'Bestellingen', hier staat het product klaar Klik op 'Download' om het product te downloaden. De licentiecode staat vermeld onder 'Toon licentiecode'.

Anderen kochten ook: