Office 2019 voor Windows - Student

Beoordeling:
90 % of 100
Onderwijsprijs Onderwijsprijs € 27,00 Adviesprijs € 159,00
Windows
Binnen 15 min online beschikbaar!
Op voorraad

Wat kun je met Microsoft Office 2019 voor Windows?

Let op: Office 2019 werkt alleen op Windows 10. Als je Office 2019 zoekt voor een Macbook of iMac? Klik dan hier als student of hier als medewerker

Microsoft Office 2019 is de beste optie voor studenten die Office op één computer willen gebruiken en geen abonnement willen. Office 2019 is perfect voor teamwerk. Wanneer je het document opslaat in de cloud kan je eenvoudig met je studiegenoten tegelijkertijd in hetzelfde document werken in Word en PowerPoint. Office 2019 beschikt niet over een upgrade-optie. Office 2019 bevat de volgende programma's:

 • Word 2019
 • Excel 2019
 • PowerPoint 2019
 • Outlook 2019
 • Access 2019
 • Publisher 2019
 • OneNote (de laatste versie van OneNote maakt standaard deel uit van Windows 10) 

Let op:

 • Het is helaas is niet mogelijk het Office 2019-pakket te installeren op een Chromebook
 • Invoegtoepassingen (add-ins) zijn niet inbegrepen.
 • Onedrive is niet inbegrepen

Functies Microsoft Office 2019 voor Windows:

 • Werkt perfect samen met Windows 10
 • Keuze tussen Nederlands, Engels, en 40 andere talen
 • Samenwerken aan documenten
 • Eenvoudig delen
 • Geoptimaliseerd voor (touch) aanraking

Nieuw in Microsoft Office 2019:

Word: Je kunt nu kiezen voor een donker thema, ideaal voor wie vaak 's avonds nog achter de pc zit. Er zit ook een nieuwe voorleesfunctie in Word. 

PowerPoint: In PowerPoint kun je aan de slag met Zoom en Morph. Met de Zoom-functie kun je tijdens een presentatie snel een overzicht krijgen van alle dia's en vervolgens rap naar de slide te springen die je zoekt.

Excel: Het zal je niet verbazen dat er in Excel verschillende nieuwe formules zijn bijgekomen, naast aanpassingen aan bestaande formules zodat deze gemakkelijker uit te voeren zijn. Ook zijn er nieuwe manieren om data te visualiseren.

Outlook: Outlook biedt momenteel de Focussed Inbox, 'Postvak in met prioriteit'. Het mailprogramma maakt automatisch onderscheid tussen belangrijke mailtjes en bijvoorbeeld reclame-mails. Je kunt dit als je wilt ook weer uitschakelen. Tevens handig zijn @-mentions, zodra iemand specifiek jouw aandacht wil trekken in een mail die aan meerdere mensen wordt verstuurd.

Microsoft Windows 10: Heb je Windows 10 geïnstalleerd op je computer? Microsoft Office 2019 werkt perfect samen met Windows 10. Nog geen Windows 10? Download Microsoft Windows 10 - Education gratis als student.

Office 2019 werkt alleen op Windows 10!

Medium Download
Merk Microsoft
Levertijd Binnen 15 min online beschikbaar!
Besturingssysteem Windows
Beschikbaar voor: Student
Aantal apparaten 1 apparaat
Looptijd licentie 1 jaar
Speciale voorwaarden
 • Je dient de software binnen 30 dagen na aanschaf te downloaden, na deze periode is de download niet langer beschikbaar
 • Je krijgt een 1-jaar licentie van Microsoft Office Professional Plus 2019
 • MS Office Professional Plus 2019 bevat zowel de 32-bits als de 64-bits versie van de software, één van de versies kan en mag geïnstalleerd worden met de bijgeleverde product key
 • MS Office Professional Plus 2019 kan alleen via een zogenoemde download manager gedownload en geïnstalleerd worden, het is niet mogelijk dit product webbased te downloaden en/of buiten de download manager om te installeren. 
 • De download manager kan alleen gebruikt worden op de computer waarop ook de installatie van MS Office Professional Plus 2019 plaats vindt
 • MS Office Professional Plus 2019 kan en mag op één computer geïnstalleerd en gebruikt worden
Instructies

Je kunt de download als volgt ophalen. Ga naar www.surfspot.nl Klik op 'Mijn SURFspot' 'Bestellingen', hier staat het product klaar Klik op 'Download' om het product te downloaden. De licentiecode staat vermeld onder 'Toon licentiecode'.

Bedenktermijn

Op downloads is de bedenktijd niet van toepassing, downloads kunnen dan ook niet geannuleerd of geretourneerd worden. Tijdens het bestellen heb je akkoord gegeven om van je herroepingsrecht af te zien.

Alle producten die je bij SURFspot.nl aanschaft zijn inclusief BTW en verzendkosten.

Bitversie 32- en 64-bits
Gebruikersvoorwaarden https://products.office.com/nl-nl/microsoft-software-license-agreement

Je kunt de download als volgt ophalen. Ga naar www.surfspot.nl Klik op 'Mijn SURFspot' 'Bestellingen', hier staat het product klaar Klik op 'Download' om het product te downloaden. De licentiecode staat vermeld onder 'Toon licentiecode'.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Hoe activeer ik Office 2019?

Tijdens de installatie zul je Office 2019 moeten koppelen aan een bestaand Microsoft-account. Mocht je die nog niet hebben, dan raden we je aan er een aan te maken. Installeer de software altijd met een werkende internet verbinding. Door online te zijn wordt de code vaak automatisch geactiveerd.

Hoe herinstalleer ik Office 2019?

Log in met jouw Microsoft-account (waarop de licentie is geactiveerd), via de volgende link
Ga rechts bovenin naar jouw account en klik op ‘Mijn Microsoft-account’. Klik op 'Services & Abonnementen. 

Je komt nu in de omgeving waarin de licentie zichtbaar moet zijn. Vanaf hier mag jij jouw Office-versie opnieuw installeren. 

Ik kan mijn Office 2019 pakket niet vinden, wat nu?

Verwijder jouw huidige Office-installatie. Dit kan je doen met behulp van deze instructies.  

Download Office opnieuw via de onderstaande downloadlink. Controleer of je overal succesvol bent uitgelogd:
32bit: https://surfdrive.surf.nl/files/index.php/s/9dTTRpxlVYchu73
64bit: https://surfdrive.surf.nl/files/index.php/s/b7gbFa7jef0RCeu

Nadat Office opnieuw geïnstalleerd is kan je bv. Word openen. Direct na het openen van Word krijg je een pop-up venster te zien waarin je wordt gevraagd om in te loggen. Kies voor de optie "Ik wil me niet aanmelden of een account maken" en vul jouw productcode in. 

Nu moet jouw software geïnstalleerd en geactiveerd zijn.