IBM SPSS Modeler 18 Professional voor Mac

Onderwijsprijs € 123,00
Apple Mac
Niet meer leverbaar
Op voorraad

IBM SPSS Modeler 18 Professional is de Modeler variant voor Mac. Wil je SPSS Modeler voor Windows? Kijk dan hier voor IBM SPSS Modeler 18 Premium.

Ontdek met SPSS Modeler 18 Professional voor Mac verborgen patronen in grote datasets. SPSS Modeler 18 biedt een breed spectrum aan geavanceerde algoritmes en technieken, waaronder tekst analyses, entiteit analyses, decision management en optimalisatie. Het doorzien van deze data helpt je om de juiste conclusies te trekken uit onderzoeken, waardoor de beste resultaten overblijven en je een betere aanbeveling kunt doen. SPSS Modeler grootste kracht ligt bij het zoeken van essentiële data en het voorspellen van mogelijke uitkomsten.

Belangrijkste functies SPSS Modeler 18 Professional voor Mac:

 • Toegang tot en exporteren van data zonder limiteringen in data omvang
 • Data voorbereiden, data toegankelijk maken (van rauwe data naar verschillende formats) en ETL (Extract, transform and load).
 • 30+ basis machine learning, algoritmen en auto-modelering
 • R extensibility / Python scripting
 • Uitbreidbaar met in-database analyse, SQL pushback
 • Uitbreidbaar met model management en versiebeheer
 • Werkt met IBM SPSS Analytic Server voor Hadoop / spark
 • Uitbreidbaar met Champion/Challenger en A/B tests 

Klik op ‘lees meer’ voor de verbeteringen en vernieuwingen in SPSS Modeler 18 Professional

SPSS Modeler forum

Er zijn een aantal links in het help menu toegevoegd naar de SPSS community. Vooral naar het SPSS forum en de community helppagina. Zo kun sneller oplossingen vinden in bepaalde situaties. 

Grote data algoritmes

Verschillende grote data algoritmes zijn toegevoegd in versie 18 van SPSS Modeler. De volgende algoritmes zijn volledig toepasbaar in SPSS Modeler versie 18: Random Trees, Tree-AS, GLE, Linear, Linear Support Vector Machines, Two-Step-AS clustering.

Open source extensies

In versie 18 zijn verschillende veranderingen toegepast die open source toepassingen ondersteunen. Zo is het mogelijk om in een open source programma’s verschillende activiteiten te doen. In deze versie is het mogelijk om Python extensies te draaien.

 

Let op als student of medewerker mag je alleen in de volgende situaties IBM SPSS gebruiken:  

 • Werkzaamheden ten behoeve van het regulier onderwijs
 • Behalen van studiepunten
 • Kader van stagewerkzaamheden
 • Verrichten van afstudeeropdrachten
 • Voorbereiden en geven van colleges, alsmede begeleiden van studenten

 

Besturingssysteem: OS X Yosemite 10.10, OS X El Capitan 10.11
Let op: Sommige delen van het programma kunnen afgespeeld worden op 32-bits, en andere onderdelen zijn 64-bits. Het is dus aan te raden om dit product alleen aan te schaffen op een Mac die 64-bits aan kan.
Geheugen: 4GB RAM Geheugen
Beschikbare schijfruimte: 20 GB vrije ruimte op de harde schijf
Beelschermresolutie: minimaal 1024 x 768

Medium Download
Merk SPSS (IBM)
Levertijd Niet meer leverbaar
Besturingssysteem Apple Mac
Taal Engels
Aantal apparaten 2 apparaten
Looptijd licentie 1 jaar
Speciale voorwaarden

- IBM SPSS Modeler 18 kan en mag twee keer geïnstalleerd worden met de bijgeleverde Authorization Code, het product kan of op twee computers geïnstalleerd worden of op één computer zodat op een later tijdstip een herinstallatie van IBM SPSS Modeler 18 uitgevoerd kan worden.

- De licentie voor SPSS Modeler 18 Professional heeft een harde einddatum: 31-07-2018. Dit houd in dat je SPSS Modeler 18 tot die datum kunt gebruiken. Hoe langer je wacht met de aanschaf van dit product, hoe minder lang je het kunt gebruiken.

Instructies

Je kunt de download als volgt ophalen. Ga naar www.surfspot.nl Klik op 'Mijn SURFspot' 'Bestellingen', hier staat het product klaar Klik op 'Download' om het product te downloaden. De licentiecode staat vermeld onder 'Toon licentiecode'.

Raadpleeg voor een soepele installatie van SPSS Modeler 18 onze handleiding

Bedenktermijn

Downloads
Op downloads is de bedenktijd niet van toepassing, downloads kunnen dan ook niet geannuleerd of geretourneerd worden. Tijdens het bestellen heb je akkoord gegeven om van je herroepingsrecht af te zien.
Alle producten die je bij SURFspot.nl aanschaft zijn inclusief BTW en verzendkosten.

Bitversie 32- en 64-bits
Gebruikersvoorwaarden http://www.ibm.com/legal/nl/nl/

Je kunt de download als volgt ophalen. Ga naar www.surfspot.nl Klik op 'Mijn SURFspot' 'Bestellingen', hier staat het product klaar Klik op 'Download' om het product te downloaden. De licentiecode staat vermeld onder 'Toon licentiecode'.

Raadpleeg voor een soepele installatie van SPSS Modeler 18 onze handleiding

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan