Momenteel wordt er gewerkt aan een nieuw assortiment en worden er dagelijks nieuwe producten toegevoegd.

Gratis Easion Survey Student - online enquête tool

Onderwijsprijs € 0,00
Android
Apple Mac, iOS, tvOS
Linux
Windows
Binnen 15 min online beschikbaar!
Op voorraad

Belangrijkste kenmerken Easion Survey Student:

  • Easion Survey is gratis te gebruiken voor studenten
  • Online enquêtetool
  • Te gebruiken op desktop, laptop, tablet én smartphone
  • Vijf ontwerpthema’s
  • Exporteer eenvoudig naar IBM SPSS of MS Excel

Met Easion Survey kun je als student eenvoudig een professionele vragenlijst maken. Er zijn vijf thema’s beschikbaar met verschillende kleuren en lettertypen zodat je jouw vragenlijst helemaal naar jouw smaak kunt ontwerpen. Easion is overal toegankelijk, omdat de applicatie cloud-based is. Verstuur de vragenlijst eenvoudig naar je respondenten. Je kunt overal de respons en resultaten in de gaten houden, zelfs op je smartphone. Easion is gecertificeerd met ISO:27001 en NEN:7501. Dit betekent dat de verzamelde data veilig bewaard wordt in de cloud.

Resultaten bekijken

Met één klik op de knop kun je de resultaten van je onderzoek bekijken. Je kunt direct in de applicatie van Easion een rapportage maken en verschillende soorten grafieken en tabellen uit te draaien. De resultaten van je onderzoek kun je exporteren naar IBM SPSS en MS Excel.

Easion ondersteunt alle moderne browsers zoals Google Chrome, Microsoft Edge, Firefox en Safari. Internet Explorer wordt niet ondersteund.

Medium Online dienst
Merk Parantion
Levertijd Binnen 15 min online beschikbaar!
Besturingssysteem Android, Apple Mac, iOS, Linux, tvOS, Windows
Taal Nederlands
Beschikbaar voor: Student
Aantal apparaten 1 gebruiker
Looptijd licentie 1 jaar
Gebruikersvoorwaarden https://parantion.com/cms/wp-content/uploads/2017/07/Gebruiksrechtovereenkomst-eindgebruiker-EULA-versie-2016_01.1.pdf
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan