Momenteel wordt er gewerkt aan een nieuw assortiment en worden er dagelijks nieuwe producten toegevoegd.

ATLAS.ti 8 (RU Nijmegen) Mac

Beoordeling:
40 % of 100
Onderwijsprijs Onderwijsprijs € 3,75
Apple Mac
Binnen 15 min online beschikbaar!
Op voorraad

De licentie is geldig tot 1 november 2021.


Dit product is speciaal beschikbaar gesteld voor medewerkers en studenten van de Radboud Universiteit Nijmegen. Je kunt het product alleen bestellen als je verbonden bent aan deze onderwijsinstelling. Het Radboud UMC valt buiten deze instelling.

We raden je aan tijdens de installatie de stappen te volgen in de installatiehandleiding. Je kunt deze ook vinden onder het kopje 'Handleidingen'. Het programma ATLAS.ti 8 kan geïnstalleerd worden met behulp van 7ZIP. Klik hier om 7ZIP gratis te downloaden.

ATLAS.ti is in Nederland is één van de meest gebruikte softwarepakketten voor kwalitatieve data-analyse. Het programma is een krachtige analytische tool. De analysemogelijkheden zijn centraal georganiseerd en zijn ontworpen voor maximale efficiëntie, nauwkeurigheid en optimale prestaties. ATLAS.ti 8 is de nieuwste versie en is gemakkelijker te leren en te gebruiken dan elk ander QDA-programma, inclusief oudere versies van ATLAS.ti. 

Belangrijkste kenmerken ATLAS.ti 8:

  • Makkelijk te leren. Processen die voorheen ingewikkeld waren zijn radicaal vereenvoudigd. De focus ligt op het snel en efficiënt bereiken van resultaten.
  • Stijlvolle netwerkvisualisaties dienen zowel het analytische proces als uitstekende presentatie tools. Netwerkviews maken complexe informatie inzichtelijk door een grafische weergave van de informatie. Het importeren van enquêtes, data van Twitter en van je favoriete referentiemanager wordt nu nog eenvoudiger.  Het helpt de onderzoeker makkelijker inzicht te krijgen in de complexe relaties in de data door grafische weergave daarvan.  
  • ATLAS.ti 8 zorgt voor snelle, modulaire uitbreiding. In de komende maanden en jaren zullen er verschillende nieuwe mogelijkheden komen omdat het ATLAS.ti 8 design nog steeds groeit.

De software heeft een volledig vernieuwde interface en is ontworpen om nauwkeurige principes van functiegerichte bruikbaarheid te volgen. Het maakt gebruik van een logische lintstructuur, contextmenu's en sneltoetsen om de werkstroom zo snel en efficient mogelijk te maken.

 


Er is ook de mogelijkheid om automatisch te coderen. Met ATLAS.ti 8 kunnen uit stukken tekst groepen woorden gezocht worden en automatisch van codering worden voorzien. Daarnaast biedt de mogelijkheid om datasets te importeren vanuit vrijwel elk programma, waaronder bijvoorbeeld SPSS.

De makers van het programma hebben een speciaal YouTube kanaal waarin het programma stapsgewijs wordt uitgelegd. Daarnaast biedt de website van Atlas TI verschillende tutorials aan om het programma onder de knie te krijgen en het volle eruit te halen.

Mac:
Apple Mac: https://atlasti.com/product/mac-os-edition/ Any Mac running 10.10 or higher (at least 10.11 for Geo docs).

Minimum eisen schijf ruimte:


RAM: 4GB
Ruimte Schijf: 100MBAction message

De licentie is geldig tot 1 november 2021.

Medium Download
Merk ATLAS.ti
Levertijd Binnen 15 min online beschikbaar!
Besturingssysteem Apple Mac
Beschikbaar voor: Medewerker, Student
Speciale voorwaarden

Instructies: Je kunt de download als volgt ophalen. Ga naar www.surfspot.nl Klik op 'Mijn SURFspot' 'Bestellingen', hier staat het product klaar Klik op 'Download' om het product te downloaden.

Instructies Er is geen speciale installatiecode benodigd. Dit betekent een automatische activatie.  Voor het uitpakken van het installatiebestand raden we aan het gratis programma Winrar te gebruiken. Het gebruik van dit programma kan een foutmelding tijdens het uitpakken voorkomen. Winrar kun je gratis downloaden op winrar.nl.
Bedenktermijn Op downloads is de bedenktijd niet van toepassing, downloads kunnen dan ook niet geannuleerd of geretourneerd worden. Tijdens het bestellen heb je akkoord gegeven om van je herroepingsrecht af te zien. Alle producten die je bij SURFspot.nl aanschaft zijn inclusief BTW en verzendkosten.
Bitversie 32-bits
Gebruikersvoorwaarden http://atlasti.com/resellers/terms-conditions/
Er is geen speciale installatiecode benodigd. Dit betekent een automatische activatie.  Voor het uitpakken van het installatiebestand raden we aan het gratis programma Winrar te gebruiken. Het gebruik van dit programma kan een foutmelding tijdens het uitpakken voorkomen. Winrar kun je gratis downloaden op winrar.nl.
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
pdf
(Grootte: 236.3 KB)