ABBYY FineReader Pro voor Mac

Beoordeling:
80 % of 100
Onderwijsprijs Onderwijsprijs € 75,00 Adviesprijs € 129,00
Apple Mac
Binnen 15 min online beschikbaar!
Op voorraad

ABBYY FineReader Professional voor Mac

ABBYY FineReader Professional voor Mac verandert scans, PDF-documenten en digitale foto’s in doorzoekbare en bewerkbare formaten, waaronder Microsoft Word, Excel, PDF en Epub. FineReader biedt nog betere herkennings- en conversietechnologieën, zodat overtypen en het herstellen van de lay-out tot het verleden behoren. De originele lay-out blijft behouden en ook tabellen en grafieken worden herkend.

Nieuwe functies – Updates in versie 9 - Nieuw in ABBYY Finereader 15 voor Mac

De ABBYY FineReader PDF voor Mac biedt een makkelijk te gebruiken interface in zes talen.

Viewing modi

Er zijn verschillende PDF viewing modi mogelijk: full screen, één of twee pagina’s naast elkaar, pagina per pagina of met een continu scrollen. Je kunt ABBYY instellen als jouw standaard PDF viewer. Dankzij deze verschillende mogelijkheden, kun je per document bekijken wat het handigst is, of het nu een boekwerk of een onderzoeksverslag is dat je moet lezen.

Handig navigeren

Je opent en bekijkt de pagina’s en metadata in PDF-bestanden, kan zoomen en pagina’s roteren om beter te kunnen lezen wat er staat. Navigeer eenvoudig door naar een paginanummer te springen. Kopieer tekst vanuit digitale PDF en print de PDF-bestanden zonder commentaar in de zijlijn.

Ingebouwde scan-interface

Scan papieren documenten direct van FineReader PDF met een ingebouwde scan-interface die verschillende scan-instellingen heeft. Open afbeeldingen en papieren documenten in Fine Reader PDF direct vanaf je smartphone.

PDF converteren voor je e-book

Je kunt een PDF converteren naar een EPUB of FB2 bestand zodat je het bestand op je e-book kunt zetten en lezen. Zeker als je elke week grote lappen tekst moet lezen, kan het prettiger zijn om van een e-book scherm te lezen dan van een laptopscherm. Converteer PDF-bestanden naar DOCX, XLSX, PPTX, HTML, RTF, TXT, CSV en ODT.

Opgeruimd staat netjes

Mocht je gek worden van je hoeveelheid bestanden, dan kun je met de FineReader ook documenten digitaal archiveren, zodat je ze makkelijk terug kunt vinden. Je kunt de grootte van PDF-documenten tot maximaal 20 keer verkleinen met MRC compression.

Voor een uitgebreid overzicht van nieuwe functies kun je kijken op het specificatieblad: https://pdf.abbyy.com/media/2446/brochure-finereaderpdf-full-feature-list-en.pdf

 

OS: macOS 11 Big Sur, 10.15 Catalina, macOS 10.14 Mojave, macOS 10.13 High Sierra, macOS 10.12 Sierra
Processor: GHz of snellere processor 
Geheugen: 256 MB RAM 
Beschikbare schijfruimte: 1,5 GB 

- Video card en monitor (min. resolutie 1024 x 768 pixels)
- Keyboard, muis of ander aanwijsapparaat
- TWAIN- of WIA-compitabele scanner, digitale camera, MFP’s of fax-modem (optioneel)

Medium Download
Merk ABBYY
Levertijd Binnen 15 min online beschikbaar!
Besturingssysteem Apple Mac
Taal Nederlands & Engels
Beschikbaar voor: Medewerker, Student
Aantal apparaten 1 apparaat
Looptijd licentie Eeuwigdurend gebruiksrecht
Speciale voorwaarden

- ABBYY FineReader Professional voor Mac kan en mag op één computer geïnstalleerd en gebruikt worden
- ABBYY FineReader Professional voor Mac kent een zogenoemd eeuwigdurend gebruiksrecht, dit houdt dat je van de software gebruik mag blijven maken wanneer je niet langer als student/leerling of medewerker aan een school of (onderwijs)instelling verbonden bent.

Instructies Je kunt de download als volgt ophalen. Ga naar www.surfspot.nl Klik op 'Mijn SURFspot' 'Bestellingen', hier staat het product klaar Klik op 'Download' om het product te downloaden. De licentiecode staat vermeld onder 'Toon licentiecode'.
Bedenktermijn

Cd/dvd
Voor cd's en dvd's geldt een bedenktijd van 14 dagen. Deze bedenktijd gaat in op het moment dat je het artikel hebt ontvangen. Het geldt alleen voor producten die ongeopend zijn (in originele en ongeschonden staat. De verzegeling mag dus niet verbroken zijn). Wil je je product binnen de bedenktijd retour sturen? Stuur dan een e-mail naar retouren@surfspot.nl.

Downloads
Op downloads is de bedenktijd niet van toepassing, downloads kunnen dan ook niet geannuleerd of geretourneerd worden. Tijdens het bestellen heb je akkoord gegeven om van je herroepingsrecht af te zien.

Alle producten die je bij SURFspot.nl aanschaft zijn inclusief BTW en verzendkosten.

Gebruikersvoorwaarden http://finereader.abbyy.com/eula/12/
Je kunt de download als volgt ophalen. Ga naar www.surfspot.nl Klik op 'Mijn SURFspot' 'Bestellingen', hier staat het product klaar Klik op 'Download' om het product te downloaden. De licentiecode staat vermeld onder 'Toon licentiecode'.
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan