Onderwijsprijs Onderwijsprijs € 26,00 Adviesprijs € 39,99
Windows
Binnen 15 min online beschikbaar!
Op voorraad

Belangrijkste kenmerken VEGAS Movie Studio 17:

  • Stel de gebruikersinterface in naar jouw voorkeuren
  • Maak interactieve bewerkingen in het Storyboard
  • Verwijder automatisch zwarte randen in video’s
  • Effecten en overgangen pas je met gemak toe
  • GPU-versnelde decodering voor AVC en HEVC

Een video heb je zo gemaakt met je smartphone of spiegelreflexcamera, maar hoe pak je het editen van je video aan? Met VEGAS Movie Studio 17 kun je eenvoudig video’s bewerken, je hebt geen kennis vooraf nodig. Maak je eigen film door meerdere video’s samen te voegen tot één video. In VEGAS Movie Studio kun je gebruikmaken van duizenden effecten en overgangen. Heb je een video opgenomen met een green screen achtergrond? Vervang met het Chroma-keying effect de groene achtergrond met een achtergrond naar jouw keuze. Plaats muziek of een voice-over in je video en verbeter de kwaliteit van de audio eenvoudig met verschillende effecten. Exporteer de video en deel via YouTube.

Wat is het verschil met VEGAS Movie Studio 17 Platinum?

VEGAS Movie Studio 17 Platinum biedt extra mogelijkheden in het editen van je video. Platinum is geschikt als je meer professionaliteit uit je video’s wilt halen. De volgende functionaliteiten zitten alleen in Platinum:

  • Stabiliseren van beelden
  • Kleurcorrecties, door het toepassen van kleurfilters
Systeemvereisten Vegas Movie Studio 17
Microsoft Windows 10 64-bit
Alle programma's van MAGIX worden zo gebruiksvriendelijk ontwikkeld, dat alle basisfuncties ook op minder krachtige computers stabiel lopen en volledig te bedienen zijn. De technische gegevens van je computer kun je in het configuratiescherm van je besturingssysteem nalezen.
Processor Intel Core i5 van de 4e generatie (of AMD-equivalent) of beter. Min. 2 GHz en 2 Core-processor. Voor 4K, Intel Core i7 van de 7e generatie (of AMD-equivalent) of beter. Min. 3 GHz en 8 Core-processor.
Werkgeheugen min. 8 GB (16 GB aanbevolen; 32 GB aanbevolen voor 4K)
Grafische kaart hardwareversnelde decodering en codering
NVIDIA: NVIDIA® GeForce 9XX Serie of hoger met 4GB
AMD/ATI: AMD/ATI® Radeon met 4GB en VCE 3.0 of hoger
Intel: intel® GPU HD Graphics 530-serie of hoger
Hardeschijfgeheugen: 1 GB voor programma-installatie; Solid-state-disk (SSD) of high-speed multi-disk-RAID voor 4K-media
Internetverbinding: Nodig voor download, activering, validatie en bepaalde functies van het programma. Programma vereist eenmalige registratie.
Overig: Windows-compatibele geluidskaart. Ondersteund station voor rewritable cd's (alleen voor het branden van cd's). Ondersteunt dvd-R/-RW/+R/+RW-station (alleen voor het branden van dvd's). Ondersteunt BD-R/-RE-station (alleen voor het branden van Blu-ray Disc™) Microsoft .NET Framework 4.0 SP1 (opgenomen op programmaschijf)
Ondersteunde importformaten
Beeld: BMP, GIF, PNG, JPG, TIFF, DPX, OpenEXR, WDP, DNG
Audio: AAC, AIFF, FLAC, LPEC, MP3, OGG, PCA, W64, WAV, WMA
Video:  AAC, AA3, AVI, MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, WMV
Ondersteunde exportformaten
Beeld:  BMP, PNG, JPG, TIFF, DPX, OpenEXR
Audio: AIF, AAC, MP3, Ogg Vorbis, WAV, WMA, FLAC
Video: AVC/AAC, AVCHD, AVI, MOV, MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4,  MVC, RM, WMV
Overige formaten: VEGAS Movie Studio Project Archive (* .vf)
Levertijd Binnen 15 min online beschikbaar!
Medium Download
Merk Magix
Besturingssysteem Windows
Bitversie 64-bits
Beschikbaar voor Medewerker, Student
Aantal apparaten 1 apparaat
Looptijd licentie Eeuwigdurend gebruiksrecht
Instructies Je kunt de download als volgt ophalen. Ga naar www.surfspot.nl Klik op 'Mijn SURFspot' 'Bestellingen', hier staat het product klaar Klik op 'Download' om het product te downloaden. De licentiecode staat vermeld onder 'Toon licentiecode'.
Bedenktermijn Op downloads is de bedenktijd niet van toepassing, downloads kunnen dan ook niet geannuleerd of geretourneerd worden. Tijdens het bestellen heb je akkoord gegeven om van je herroepingsrecht af te zien. Alle producten die je bij SURFspot.nl aanschaft zijn inclusief BTW en verzendkosten.
Gebruikersvoorwaarden http://www.vegascreativesoftware.com/nl/algemene-voorwaarden/
Je kunt de download als volgt ophalen. Ga naar www.surfspot.nl Klik op 'Mijn SURFspot' 'Bestellingen', hier staat het product klaar Klik op 'Download' om het product te downloaden. De licentiecode staat vermeld onder 'Toon licentiecode'.
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan