CorelDraw Graphics Suite 2022

Onderwijsprijs Onderwijsprijs € 55,00 Adviesprijs € 369,00
macOS
Windows
Binnen 15 min online beschikbaar!
Op voorraad

Snel op een rijtje:

 • Besturingssysteem: macOs/Windows
 • Type: Download/Online
 • Beschikbaar voor: Medewerker/Student
 • Licentie: 1 jaar 

Wakker je creatieve vuur aan met CorelDRAW Graphics Suite. Hiermee bewerk en creëer je gemakkelijk jouw eigen kunstwerken. Van vectorafbeeldingen tot fotobewerkingen, CorelDRAW Graphics Suite heeft wat jij nodig hebt om jouw workflow naar haar het volgende niveau te tillen. CorelDRAW bevat veel functies die gebruikmaken van machine learning-modellen. Hierdoor is het voor jou nog makkelijker en snel en efficiënt ontwerpen te maken. Zo kun je nu bijvoorbeeld snel JPEG-bestanden wijder maken op basis van AI. Daarnaast heeft de Graphics Suite diverse tools die uniek zijn aan Corel, zoals LiveSketch, een tool waarmee je met de vrije hand vectoren kunt creëren en de Live Shadow, waarmee je slagschaduwen live kunt zien en bewerken. Maak je ontwerpen, zet ze in de cloud en werk samen met je vrienden.

Voor- en nadelen: 

Alles op één plek; Met één licentie krijg je toegang tot alle Graphics Suite programma's en bijbehorende functies
Gebruik professionele creatieve functies om je meesterwerken te verfraaien
De omgeving heeft een wat complexere interface

 

 

Windows

 • Windows 11 of Windows 10 (versie 21H1 of hoger), 64-bits, met de meest recente updates
 • Intel Core i3/5/7/9 of AMD Ryzen 3/5/7/9/Threadripper, EPYC
 • Met OpenCL 1.2 compatibele videokaart met 3+ GB VRAM
 • 8GB RAM
 • 5GB hard schijfruimte voor toepassings- en installatiebestanden
 • Schermresolutie van 1280 x 720 bij 100% (96 dpi)
 • Een internetverbinding is vereist voor het installeren en verifiëren van CorelDRAW Graphics Suite en toegang tot bepaalde meegeleverde softwareonderdelen, online functies en inhoud.

Voor meer informatie, zie de website van Corel.

Levertijd Binnen 15 min online beschikbaar!
Medium Download
Merk Corel
Besturingssysteem macOS, Windows
Taal Meerdere talen
Beschikbaar voor Medewerker, Student
Aantal apparaten 1 gebruiker
Looptijd licentie 1 jaar
Instructies Je kunt de download als volgt ophalen. Ga naar www.surfspot.nl Klik op 'Mijn SURFspot' 'Bestellingen', hier staat het product klaar Klik op 'Download' om het product te downloaden. De licentiecode staat vermeld onder 'Toon licentiecode'.
Bedenktermijn Op downloads is de bedenktijd niet van toepassing, downloads kunnen dan ook niet geannuleerd of geretourneerd worden. Tijdens het bestellen heb je akkoord gegeven om van je herroepingsrecht af te zien. Alle producten die je bij SURFspot.nl aanschaft zijn inclusief BTW en verzendkosten.
Gebruikersvoorwaarden http://www.corel.com/nl/eula/
Je kunt de download als volgt ophalen. Ga naar www.surfspot.nl Klik op 'Mijn SURFspot' 'Bestellingen', hier staat het product klaar Klik op 'Download' om het product te downloaden. De licentiecode staat vermeld onder 'Toon licentiecode'.
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan